Friday, April 30, 2010

Pengakuan Berani : Ai Memang Cucuk Botok

Entry dari CikGeliGeli
sebenarnya aku envy ngan korang tau..korang dah takpayah cucuk cucuk botox ni..tegang semula jadi..hehehhe
Tahu takpe....hehhehee
Sila lihat muka ai...memang tegang kan....ni ai cucuk botox nie... botox yang tak payah p jumpa doktor, pehtu nak cucuk tang sana sini....botox semulajadi....
lihat pp ai dah kembung dan tinggi.... zahida rafik pun bleh kalah tau... dagu ai yang terbulat di situ, umie aida pun kalau die tengok, die leh nangis coz dagu ai tak setanding die...hehehhehe
cuba tengok gambo kawan ai nie... siap memerlukan effect lighting lagi nak menunjukkan effect muka yang tegang gitu.... pe ke halnyer die posing pegang pinggan makanan tue yek...

nota:

ai, izan, nojah, nogha, echah, gidah, anum= memang kawan yg tersangat lama.... susah senang, ketawa nangis, gaduh rajuk pehtu baik balik cam takde ape2 yang berlaku.... bukanler kami sengaja nak kutuk2 kekurangan badan masing2, kami hanya bergurau.... Maklumler sekarang, amat payah nak jumpa dan bertemu cam dulu2, so di arena blog ini, kami gunakan untuk mengeratkan hubungan kami.... dan skang, anak2 kami plak pun menjadi kawan... saya sayang kawan saya!!!

11 comments:

Ejamaria said...

best nye... kawan lama yang dapat stick sampai skrg... aku dah takde... tapi aku tau la cite korang... hahaha klakar la si Noj tu memula wat cite kutuk2 nih...

aku... saiz cam nko ah...

iz-AnN عبداللطيف said...

kak maria...hahaha...terharu wei ada yang amik tau pasal citer kami2 ni...tapi tulah, derang memang...terutama si noj tu...bab kutuk serah kat dia...:P

::Mamalyna:: said...

Eja, hahahaha... tq so much coz sudi ikut citer2 kami nie...kami nie memang camtue...ada jer topik mengarut...hehehe

::Mamalyna:: said...

Izan, jom kita boikot si nojah...hehehehe

..nOj rawK.. said...

hahaha. bole ke nk boikot aku tu? kang baru sehari aku ilang, dh menggagau seme carik. huhuh. korang kan seme syg aku

::Mamalyna:: said...

nojah, kami terpaksa sayang jer...bluekkk!!!

*Miss Geli^ said...

ala..bab kutuk mengutuk tu memagn noja punya hal..

aku takde plak kata korang gemuk kan?
tak kan?
korang sume comey....

::Mamalyna:: said...

nogha, hahahaha... aler standarler tue...ishh aku tau, aku jelita, comey, anggun...heheh

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kita nieh mmg jenis gebu ..kalau tgk org slim2 jeles gaks ..tp janji bahagia & terima diri seadanya ;-)

::Mamalyna:: said...

diana, heheheh...gebu pun comel...hehehe

Mama AqiL said...

saya sayang kawan2 saya jugak...merekalah kawan2 saya yg paling best.