Thursday, April 15, 2010

Kengkawan....Ai Tak Tau Nak Cakap Camne....Tp Nama Ai Tercabut...So Ai TER....

Bila ai bukak jer blog DN Blogshop.... Ai terus tersengih selebar2nya..... Coz die baru jer annouce pemenang giveaway yang die baru closed semalam....dan itu adalah giveaway yang betul2 last minit ai masuk....

Cari punya cari nama ai tetiba ai tengok yang AI MENANG!!!!.....Yahooo!!! Ai akan dapat adiah yang ada dalam gambo tue....

Kengkawan, ai sedia menerima komen2 dari korang....ai wat tebal hati jer....yang penting, ai hepi....lalalala

4 comments:

Siti said...

tahniah.....hehehe....takpe..dah rezeki kan..

::Mamalyna:: said...

siti, tq..toce...

~aSHa~ said...

ko ni kan...huhh

boleh tak jgn jjoin kontest..bagi can skit kat aku ni..ehehehhehehehehhehehehehehehheeheehhehehehehhehehehehehhehe

pjg gelak aku tu

::Mamalyna:: said...

gidah, aku memang menunggu komen ko tau...panjang gelak tue, gelak ada maksud ker...