Thursday, April 15, 2010

Citer AdaMaya Yang Memang Best!!!

Kul 6.30 ptg, memang ai terpacakler depan TV.... nak buat ape? nak layan citer AdaMaya yang memang best nie... Rasanya kengkawan pun ada jugak yg layan citer nie kan.... Tak sabar nak tunggu petang nie, nak tau kisah mereka lagi....

11 comments:

Siti said...

best yer citer ni..siti lum pernah tgk...sebab kdg2 sampai lambat kat umah..huhu

.:fyzz:. said...

ejan memula ko show kt blog ko baru2 nih aku lom tgk lagi..tp start last week aku dh tgk..ha ah la wey mmg best...suka la tgk adam & maya..lovely couple ..tpi ops maya masih dara ok...heheh

Zimah's Depart said...

mmg best..i pun terpacak dpn tv..pas tu baru masak dinner..hahaha..

syida said...

tak sempat nak tgk...balik keje sampai umah da 7.30.huhuhuhuuu.....nak tgk jgk. ada ulangan hjg mgu x?

umilia said...

samela..aku pun tgk cite ni..tp takdela beria2 tgk sbb nye kul 630 msih besilat kat dpur..kul 7 sll br dpt ngadap tgk.hehehe..

::Mamalyna:: said...

Siti, aler...rugi tak tengok...memang best citer nie...

::Mamalyna:: said...

pijot, bagus2...kiranya hang dah tengokler yek...memang best kan...tu ler, maya masih dara...entah bila nak pecahnyer, hehehhe

::Mamalyna:: said...

ziemah, layan citer dulu kan...masak tue lepas abis baru berperang kat dapur, hehehhe

::Mamalyna:: said...

syida, rugi tak tengok...takde ulanganler setakat nie...nampaknyer syida kena layan citer nie kat youtube ler...

::Mamalyna:: said...

lia, kiranya ko buat keje multitasking ler nie...sambil masak sambil dengar ape yang tv pasang yek...hehehe

.:fyzz:. said...

kahkah ..ntahnya aku dok tunggu maya pecah dara je nih..heheheheheheh loqlaq tui..