Tuesday, April 6, 2010

Jaga Diri Bebaik Yer Walau Dah Jadik Bapak Orang

Start semalam petang, asben aku outstation ke Melaka, dalam kul 5.30 ptg semalam baru gerak dari putrajaya.... tp sebelum kuar tue, kena memujuk cik lyna tue dulu.... Bawak jalan2 naik kete round umah dulu, baru leh gerak.... ai tau, ayah die berat ati nak p tue, tp nak wat camne SYMP Datuk! kan...kan...kan...

Even dah besar panjang, dah jadi bapak orang....pesanan ai, jaga diri elok2 yer....jangan nak MENGGATAL!!! Nanti balik, tak payahler beli cencaluk coz ai tak makan, ai ada resdung.... Jumpa ari jumaat nie yer...

5 comments:

Siti said...

alahai...husband OS yer..mesti bosan tu duk kat umah...hehehe

bukhairiah said...

xpe2...jgn riso..ai tulun tgk2kan...

::AyahLyna:: said...

Hehehehe mana tau berat nak p tue...Mana tak berat cik lyna boley wat bih dmanja manja lebih drp biasa..

::Mamalyna:: said...

siti, tu ler..bosan jugak coz takde org nak dipotpetkan...hehehe

mrs. bubu, die kat mitc skang, hehhe...rupa dah boleh agak kan...

ayahlyna, tau takpe...tu baru anak wat manja lebih, cuba kalau maknyer yang wat manja lebih...mesti cancel pegi kan...heheheh

Mama AqiL said...

alamak..cianyer kena tinggal..