Monday, April 5, 2010

Parking Baik Punyer.....

Ari ni ai drive kete ke ofis.... ai berdoa dalam kete, mintak2ler ada parking....tau je lah ofis ai nie parking memang worst!!! ai masuk keje kul 7.30 pagi...takkan pepagi buta nie dah penuh kan.... setelah masuk ke basement ofis.... terus ai laju drive turun ke B2.... fuhhhh, nasib baik tak penuh lagik....lega!!!! dan yg paling best, ai dapat parking yang baik punyer..... dekat ngan lif... Buka jer pintu lif terus nampak kete ai yang comel tue....hehehhehe..

6 comments:

Siti said...

waa..bagusnya tempat parking yer. syukur.
siti kalau datang awak kat opis, leh la dapat parking yang best. Tapi kalau datang daalam kul 9 gitu, kena parking kat basement 2, kena naik tangga dua tingkat baru jumpa lif. huhu

zue @ annaleeya said...

kete kita pon kete comel tu gak... kete comel snang, nak parking snang dan nak cilok laaaagi senang... hehehe...

..nOj rawK.. said...

kete ko ni muat rasenye masuk lam lif. bwk jela pg opis. hehe

Anonymous said...

ijan balik nanti buka jew pintu nampak kete og lain dulu.. sebab kete lain dah nyelit sebelah kete ijan - kak wan...

::Mamalyna:: said...

siti, ni dapat tempat special sebab datang awal, cuba lambat, alamat parking luar ofis ler...

zue, ye betul, kete kita comel, secomel tuannya, hehhehe

nojah, ko nie...tengok esok lusa, aku bawak naik ofis, terkejut plak meka2 tue...hehehe

::Mamalyna:: said...

kak wan, a'ah semalam dah ada kete kancil menyelit kat tepi tu...