Wednesday, March 3, 2010

Sari Berita Sedih Ari Ini

Ari ni jer ai menerima 2 berita sedih

First
Kawan lama ai telah bertukar status..... ati ai amat sedih bila mengenangkan anaknya yg sebaya lyna....harap beliau tabah dan kuat mengharungi hidup yang baru

Second
One of top three Jabatan ai sakit dan tadi menurut bos ai 'hanya tunggu masa'....ai notice die sakit almost 1 tahun 1/2, ai ingat coz time die mula sakit ari tue, ai tengah tunggu masa nak bersalin kat lyna dan skang lyna dah umur itu...

banyak sungguh dugaan di dunia ini....Ya Allah, jauhkanlah marabahaya dari menimpa keluargaku....amin

5 comments:

.:fyzz:. said...

yer la..semoga kita dpt memberikan kekuatan kepada kawan kita...berat mata memandang berat lg bahu memikul...

bukhairiah said...

ai pon sedih ngan kwn ejan tue...hope dia tabah...klo ai, ai xtau ai leh tabah ke x...mintk la djauhkan pkara2 tue..

haihhhhh knp la manusia ni kan? bile bc citer dia ai jd sedih sama...ai pon jd down pg td... kim kan salam kt dia yer..

::Mamalyna:: said...

pijot, sama2ler kita support kawan kita..

mrs. bubu, mintak dijauhkan dari cam tue kan...tak paham napa perempuan tue kaco rumahtangga kawan ai..

:iBuAfiQah: said...

sapa ijan yg top 3 bos tu?
Mr Lim ker?
bukan ker dah sihat ari tuh?

::Mamalyna:: said...

wati, a'ah mr lim...kata bos aku dah takde harapan...kalau org islam tue, tahap kena baca yasin dah..