Tuesday, March 2, 2010

Ai Dah Puas Gelak Tengok Gambo Lyna Yang Ini...Korang?

Lyna nie satu jer perangai, bila jumpa sliding door or ape2 cermin yang bleh die dempek, ni ler satu aksi die....ni aksi lyna time kami balik alor setar time cuti CNY ari tue....Panjang jer akal lyna nie....kami dah puas gelak....elok jer muka tp bila die p penyekkan muka kat cermin sliding door tue, terus jadi gini ghupernyer....

terus nampak idung kembang ngan gg 2 batang, cam rabbit jer ai tengok....heheheh
tekan lagi muka tue cik lyna oiiii..... dah abis penyek dah kat cermin tue...
Okey...okey...muka dah kembali ke bentuk asal....

Sebelum kejadian berlaku, bapak mertua aku dah lap bersih cermin sliding door nie ngan air n paper lagi.....kiranya memang bersihler tanpa kotoran...maklumler, umah nak wat kenduri kan.....tp bila cucu balik terus cermin tue jadi kotor balik....hehehehe

11 comments:

mamalieyna said...

hahaha..sesekali lyna nk wat lawak ye...hahaha..kenangan nih! seksok dh beso tengok balik, malu weeeh..hehe..

~aSHa~ said...

xpe...dia tak kan marah cucu..ko caye ar...tul idak?

♥Leily | Ummi Alya Husna♥ said...

hahaah..nakal btol =D..
sempat lagi shot time tu ek...

CatlinaFly said...

salam..eh la..my baby puhn ade baju merah dlm header u ni :) mmmuuaah for liya..thanks for joining my contest at kedaigambar

bukhairiah said...

huhuhu sowi lyna...auntie gelak sunguh2 nie...lawak la lynanie

.:fyzz:. said...

hahhahah hampes la ..yg si mamalyna pun pi amik gambaq..tuh yg tak hengat tuh..kelakaq gila muka lyna..heheh..takpa wan tak kisah..cuci sekali lgi pun tak pa..demi cucu tersayng hehe
lyna cucu sulung depa kan ejan..

::Mamalyna:: said...

mamalieyna, tu ler...memang kenangan sangat2...takde keje cari keje, hehehe

gidah, memang tak marah pown, hehehe

Liely, makcik die yg shoot..ejan dah gelak guling2 dah...kalau tepek diam jer takpe, ni siap ada bunyi lagi, hehehe

::Mamalyna:: said...

ena, ok, gudluck for me yer...

mrs. bubu, gelak yek...sameler cam ai gelak tengok gambo diena bangun tido tue, heheheh

pijot, makcik die yg shoot, aku dah tergolek gelak dah, heheheh...lyna memang cucu sulung n the only one, hehehe

.:fyzz:. said...

patutla..cucu manja tok ngan wan nih..

*Miss Geli^ said...

siot..gambar yang atas sangat kelakar ok..hehehhehe

::Mamalyna:: said...

nogha, memang kelakar...sila gelak puas2, hehehe