Thursday, March 25, 2010

My Girl Ada Sukan 4 April nie...

Tengok gambo nie, dah besar kan my girl kan....my girl tau, bapak my girl sememangnyer udah beso...mak my girl pun beso jugak...hehehehe....

Minggu lepas ai diberitahu yang pada 4 April ni my girl ada sukan kat dewan presint 9 tue...ai cam biasaler, sokmo pelik kan...ai tanya kat cikgu 'budak 2 tahun ada masuk sukan jugak ke?'....then cikgu tue cakap 'ada'..... terus otak ai berfikir ngan rancak dan serancaknya....sukan apeler yang my girl bleh main....kutip gula2 ke...kutip bola ke...adoyai, tak dapat imagine camne nanti.... ai sungguh2 tak sabar nak tunggu 4 april nanti...teruja ai tau, my girl yang 2 tahun tue bersukan....ai takut masa kejadian nanti, my girl sibuk bersukan, maknyer yg sibuk bersorak kut, hehhehehe....takpe2, hari kejadian nanti, ai cuba control diri....be cool...

Semalam ambik my girl kat taska, tanya cikgu ari ni belajar ape...cikgu my girl cakap, ari nie belajar wat pergerakan badan cam pusing2 pala, gerak2 tangan tp cikgu cakap, my girl tak wat....my girl duk sibuk tengok kengkawan die buat....ishhh, my girl nie...kalau kat umah, die ler yang handal....bak kata ayah my girl, handal di gelanggang sendiri....hehehehe

ari nie payday bagi orang gomen, ape lagi, meh kita serbu bank skang....hehehe

9 comments:

~aSHa~ said...

ehehe ini ikut bapaknye la..kalo ikut maknye..mmg takde darah bersukan tu....rela jadi pom pom girl kan...nanti ko jadi kepompom la tuk anak ko ek...baru meriah beb

dilaOHdila said...

wah skarang zaman dah berubah. budak 4 tahun pun dah acara sukan. bagus tu. Suasana yang sehat....

bukhairiah said...

pg2 kol 8.30 bank dh panggil ai amik gaji...hikhikhik

huhu cane la liena nnt ek..tntu cute

umilia said...

comel beb klu bdk2 besukan..kat tska ank aku tiap2 thn dorg wat..ko tgkla time pebarisan nnti..mcm2 gaya ade..comel la tgk..rsnye taska ank aku pun wat sukan bln 4 ni..tp tak ingt bp hb..tak sabo nak pi tgk n join skali..huhuhu..thn lps mng byk hdh..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

kadang2, anak bersukan, tp mak yang terlebih excited kan. hehehe (akak la tu)

Anonymous said...

Wah bestnyer lyna ada sport day...mesti mama lyna sbuk nak g beli seluar track baru..hahahahha..

Nida said...

mesti cute bila budak2 kecik bersukan..

::Mamalyna:: said...

gidah, hahaha...aku memang sokmo jadi pompom girl..

dila, tu ler...ni 2 tahun bersukan dah...sukan ape ler nanti lyna main..

mrs. bubu, ai dah ambik gaji kul 6.50 tadi dah...tu ler, maknyer yg berdebor nie..

::Mamalyna:: said...

lia, tuler aku tak sabo nak tunggu anak aku bersukan, maknyer yg excited nie..hehhe

kak mimi, mungkin ijan join kelab akak kut...kelab anak bersukan, mak bersorak, heheheh

anoy, pakai jer baju mane yang ada n sesuai...(sape nie?)

nida, tu ler tak sabo nak tengok...