Friday, March 26, 2010

Lyna Sakit Mata!!!

pic taken from fb mak ngah lyna
Ari nie lyna tak pegi taska coz LYNA KENA SAKIT MATA!!! Wekend lepas, lyna demam dan mamalyna terpaksa EL ari senin lepas then pagi tadi mata lyna bertaik dan merah, memang konpom itu sakit mata....

Disebabkan mamalyna dah EL ari senin ari tue, maka ari ni ayahlyna terpaksa jaga lyna kat umah...takkan nak antar lyna ke taska kan dah sakit mata tue, kang berjangkit plak.... kesian lyna....

Mama harap LYNA ok dan selamat dalam jagaan ayah kat umah.... ati mama riso jugak sayang, coz ini first time ayah OFFER DIRI!!!! nak jaga lyna....huhuhu...tunggu mama balik lunch hour nanti yer...
yang benar,
mama kepada budak sakit mata

8 comments:

Echa said...

lain plak muka si lyna ni... nampak berisi kot badan dia...

Siti said...

oo..sakit mata yer..siannya...
Moga Lyna cepat sembuh yer.
Siti ngan papa selalu gilir2 jaga anak, kalau anak2 sakit. Tak boleh la siti jer yg asyik kena cuti kan.

::Mamalyna:: said...

echah, muka lyna tak lain cuma rambut die yang cepat panjang tue yang buat muka die jdi lain...

siti, tu ler...ni first time kami gilir2 jaga lyna, nasib baik esok dah wekend..

Mama AqiL said...

cian lyna..sakit mata yea sayang.moga cepat sembuh yea cayang..wah..papa lyna offer diri jaga lyna iyer..bagus ler tue..

bukhairiah said...

lyn atgk pe sampai sakit mata? lyna skodeng ekkkk hehehehe

::Mamalyna:: said...

anum, tetiba ayah lyna offer jaga lyna, aku rasa cam nak pengsan pun ada jugak...

mrs. bubu, ntahler...tak tau lyna skoden sape..pakwe2 kat taska die kut, heheheh

♥ etieyerywan ♥ said...

iii..comel lyna..sute miut gitu tp sian sakit mata ek..

::Mamalyna:: said...

etie, tu ler sakit mata, nasib baik dah sembuh skang nie...lega ati maknyer...