Monday, March 1, 2010

Have Fun Cuti2 Malaysia Di Melaka

Salam to kengkawan mama...lyna ngan mama, ayah, mak tok, tok wan, mak ngah, pak ngah, cik nani, cik wan dan paksu baru habis bercuti-cuti malaysia di melaka...sangat seronok p sane.... tp nanti2ler mama lyna stori yer....wat masa nie, mama punye mood tak mari lagi....nanti dah mari, haaa mau berentry2.... bye dulu...

4 comments:

~aSHa~ said...

ermmm mari2 mood tu ye....tak jumpa echa ke wei

.:fyzz:. said...

yer baru nk tanya kt ko..tak jmpa echah ke..amboi ingtkan hampa pi 3 beranak ja.rupanya rombongan cik kiah..wah best2..musti byk tmpt menarik anda lawati kan..

bukhairiah said...

npe mai xbg tau? hr tu nk komen sik xlepas jer...

::Mamalyna:: said...

gidah n pijot, aku tak jumpa echah pun...aku cuma mesej die jer... coz tak cukup masa nak dating2 ngan echah...kami bukan p bertiga tp satu rombongan...

mrs. bubu, tu ler..tak bitau pun...cadangnyer nak terjah melaka lagi, time tue bleh kita jumpa...nak jugak merasa makan free kat laksa shacks