Thursday, February 25, 2010

TAG ngan kembo nama tp mak pak lain

aku = ai
Ai telah ditag oleh kembo nama iaitu izan akak ibu HNI....TAG mengenai laki sendiri...



hahahaha...ai pampangkan ghuper asben ai... kasik can die glamer sikit kat blog ai nie, hehehe

1) First time jumpa your hubby bila dan kat mana?
lebih kurang cam izan jugak...ai jumpa asben ai time kursus induksi umum jabatan ai

2) Love at first sight?
tak jugak coz time tue ai ada boipren lain dan dia pun ada gf time tue....gf pun sama satu tempat keje lagi kan....kan...kan....

nota tambahan
* time kursus tue, ai satu kumpulan ngan asben ai....dan time tue ai ngan member sorang lagi nama mus, memang asik kenakan die jer....geram sebab bila ada jer xtvt kumpulan kan, langsung tak bagi idea...ikut jer ape2 keputusan yang org buat...

* time kursus jugak, ai ngan officemate nama kak ain, dera die p kedai beli air soya kotak...coz time tue die ada motor plat KAM ...., kami suruh beli kotak besar, nak tau die beli kotak camne, kotak kecik yg 6 tue....clever boy!!!!

* time kursus ni jugak, ai tau no phone die, dan ai ada 2 no tepon, so ai selalu kaco2 n mesej2 die...aler mesej2 ngarut2 jer...cam nak berkenalan ler ape ler....tp bila temu live, takde citer bitau yang ai yg sms die tue....bukan ai gatai tau tp time tue seronok kaco die coz die sedikit funny....

* Ai penah dera die suruh bawak beg balik kg ai yang berat giler tue dari asrama ke dewan makan, hehehehe

* dalam kelas, die suka tido...ai ngan kak ain selalu tengok die coz die suka tido ngan gerakkan kepala 360', hahahahaha....yg kelakarnya, kami pasan, bila die celik mata jer konpom die pandang kami yang tengah sakan gelak kat die....(bila dah kawen, rupanya die memang suka tido!!!)

3) Who is he when the first time you met him?
Seorang yg keje ngan gomen

4) How long it takes for him to ask you out for a date?
pas jer abis kursus induksi, kami memang kawanler....kawan2 cenggitu jer...pehtu ada satu malam tue, katanya die abis outstation kat pd, pehtu die tepon ajak ai kuar makan...

5) First place dating?
kat satu restoran kat bangi, seksyen 2 tue....

6) How he proposed?
camne yek...yg ai tau masa besday ai 3.1.2008, die bitau yang ini celebrate besday ai last sebagai org bujang....so paham2 sendiriler kan....hehehehe

7) Special date with your hubby?
yg paling ingat bila ai ngan member surprise besday die kat eastin hotel, kl coz time tue die keje jaga kursus kat hotel tue..

8) Changes that he asked you to do?
suruh kurangkan bercakap kut....tp ai cakap ada makna ape...:P

9) What is about him that you love so much?
Setakat ni, die try penuhi permintaan ai dan yg paling penting tetiap malam before die tido, die akan salinkan pampers lyna ngan buat susu lyna

10) What is about him that you wish he would change?
Kurangkan main tenis tue bleh dak?

11) You will lose your mind and crack your head when he..
kemaskan rumah sekemas-kemas yang mungkin n benti smoking terus...

12) You will smile through your eyes for the whole day when he..
ari ujan selebat-lebatnyer coz die tak bleh p main tenis ari tue....hahaha...i like musim tengkujuh....

13) Complete below sentences, "My love towards my hubby is as big as..
his stomach....hahahaha... wei, ai sayang laki ai sangat2 yer...

now ai nak TAG
mamalieyna
ros - ibu ayra
moon - photog best

3 comments:

Ibu Ayra said...

alamak, dah kena tag la pulak... orait ijan, nanti ros buat....hehehe, kasi glamer muka en abu plaks....

iz-AnN عبداللطيف said...

hahaha...sejak bila aku jadi ai ni...:P

mamalieyna said...

weeii 3 org dah mengetag daku dgn soklan2 yg sama ni (lom berjwb lo..)..hehe...takpe s0nang kije den, jwb serentak jer..but..tungguuuu..huhu..

pepun maceh la sudi tag2 kit0 ni..huhu..