Friday, March 26, 2010

Hadiah Contest dan Giveaway...

Ari jumaat lepas, ai ada terima bungkusan yang ai menang lucky draw di Anaqi Shop...ini bungkusan yang fresh ai terima....

Isinya ialah Organic Nursing Tea by Autumnz...
Dan semalam ai terima satu lagi parcel.... Ai boleh lupa ni parcel dari sape...rasanya dalam waktu terdekat ai ada menang lucky draw tp barang yang akan ai terima kecik jer tp nie kotaknyer beso...
Bila bukak....ai leh kata 'oooo...hadiah ni....' tengok gambo lyna yang ni, korang bleh agak lyna menang contest ape yek....
Isi dalamnyer ialah...Skirt Legging, Album dan 3 in 1 Ecofe
dan brooch pin minnie yang comel...
TQ so much to ANAQI SHOP dan IBU RIFQI

3 comments:

Siti said...

waaa...byknya ai menang hadiah...
skirt legging tu mmg cun la...

Echa said...

walaupun jeles.. aku singgah sini... klik era.. heheheh

::Mamalyna:: said...

siti, skirt tue mmg cantik tp size besar, takpe lyna besar nanti bleh pakai...

echah, ko wajib singgah blog aku kan...heheheh..toce2