Thursday, February 25, 2010

Saya Memang Suka Mandi

Ini aksi terlampau saya yer...even saya sheksi camni tp saya tetap tutup ape2 yang tak patut di lihat....hehehehe....

Sekarang, saya amat suka mandi...bila mama, ayah or mak tok tanggalkan semua baju saya, saya tau saya nak mandi....saya terus laju pegi bilik air.....kadang tue mama n mak tok tak sempat isi air lagi dalam tab mandi saya, saya dah meluru masuk dah...saya suka mandi duk dalam tab nie...leh main tepuk2 air, main cebuk2 air ngan gayung, main renjis2 air....ape benda yang berkaitan ngan air, semua saya sukeler....

Kadang tue, saya dera mama n mak tok saya....meka kata saya dah sudah mandi tp saya tak mau kuar dari tab saya....selalu sangat mama bising kat saya...mama cakap, kalau nak kuarkan lyna dari bilik air cam gaya nak berperang! hehehehehe.....rilekler mama....saya tengah suka mandi nie, kalau saya tak suka mandi plak, nanti mama cakap saya ikut perangai kambing...so nak yang mane? cehhh....saya ugut mama nie...

Skang, saya tak sabar nak mandi2 kat melaka coz minggu nie kami nak bercuti2 malaysia di melaka....nanti saya tunjuk gambo saya pakai swimming suit yang cekci yer...

5 comments:

mamalieyna said...

waaah bestnyer planning...enjoy la lyna nnti! dpt main air! ^_^

.:fyzz:. said...

amboi nak jalan pi melaka pulak.sakan hampa noh..nnti leh teruih jmpa echah gak kan.
wey sexsy la lyna hmpr nak nmpk dh mujuq sempat tutup heheh

sya pun suka mandi tatkala musim panas ini..huuuhu mandi air sejuk pun rasa cam suam..kan kan

bukhairiah said...

di mana? biler?

bukhairiah said...

di mana? biler?

bukhairiah said...

npe sik fail je nk komen kt sini