Wednesday, February 3, 2010

Sepahkanlah rumah kita nak yer....mama tak marah...GRRRRR...

lihat keadaan hall umah aku? cantik kan....cantik gilo!!!!! (cakap sambil menangis....wuaaaaa).... hall umah aku ni tak penahnyer kemas yer....hanya lapang n suci tanpa mainan bila kami tido jer, bila kami semua celik, cengginiler rupanya... yg tukang kemas meinan lyna aku ngan ayah die ler....kadang lyna pun bila kita suruh die kemasler, dah pandai ikut arahan suruh masukkan meinan dalam bakul merah tersandar kat kabinet tb tue....tp tak payah tunggu arahan tuk sepahkan semula...

Dah elok sepahkan semua, bleh ralit tengok tv plak...

11 comments:

zue @ annaleeya said...

hikhikhik.... ni blh geng dgn Airel nih.. kelab sepahkan umah.. huhuhu..

::Mamalyna:: said...

zue, heheheh...kalau budak nie berjumpa agaknya, bleh tunggang langgang umah...hehehe

mamalieyna said...

hehe..keadaan di umah den pun sam0 la..asal dok depan tv ja..mesti si kecik jalankan akt.sepah2..huhu...

bukhairiah said...

kira ok le tu time tdo je elok..ai nie, bwk k pg sok...mls nk kemas..nnt sepah balik...hahaah blh ek cenggitu

Zimah's Depart said...

biasa la tu..tu lyna sethn..kira dah beso..adam ni baru 10 bulan..suka kasi sepah gak..terutama kat dapur..semua dipunggahnya dlm laci..

Mimi's Mayonnaise said...

Oooo.. comel tgk Lyna dari belakang. Maybe klau Lyna ade adik, dia dah tak sepahkan rumah lagi kot. Sbb sonok main dgn adik dia pulak.. hahaha..

::Mamalyna:: said...

mamalieyna, kita serupa....nasibler kita yer...asikler kemas, pehtu sepah balik

mrs. bubu, wahhh hero ngan heroin sama naik je yek...takpe2, masalah anda difahami

zimah, tungguler adam setahun nanti, silap aribulan, abis laci tue diangkut ke hall, hehehehe

mimi, adik tuk lyna? hehehehe...agaknyer bila tue...jeng, jeng, jeng..

~aSHa~ said...

eheheh dugaan dugaan

aku selalu kemas umah time lunch..tapi bila time kul 5.15 sure umah aku kembali kepada 'taska jadian'

::Mamalyna:: said...

gdah, hahahaha....maknanya, kejap je ler kemas yer...

..nOj.. said...

umh aku kemas sepanjang masa. sila pecaye. hahahahah

::Mamalyna:: said...

nojah, iyerlerrr...aku percaya...sambil garu2 pala..hehehe