Thursday, February 11, 2010

Lyna With Her New Buldozer..

Meinan ni aku beli dah lama, tak silap masa lyna 3 bulan...beli kat JJ Seberang Prai....jauh kan beli meinan ni....aku beli kat situ coz aku ikut asben aku outstation time tue....Dedolu, lyna baring n meinan nie letak atas die, so dia main or capai2ler benda gayut2 tue kan.... pehtu nak pandai berjalan, lyna wat mainan ni sebagai walkrider die....pehtu bila dah terer berjalan skang nie....lyna wat sebagai buldozer...cuba tengok gambo nie....

abisler die pusing tawaf satu umah sambil tolak meinan tue.....lyna lagi syok tolak sambil gelak2 bila tengok mende yg berbola tu bergerak...


Note:
Aku teruskan xtvt aku berblogging..... dah setahun lebih aku berblogging, takkan aku nak give up ngan perangai makhluk tue....Tak kose nak layan makhluk sakit jiwa n sakit otak tue....lantak dieler kan....perangai ntah ape2 jer...

3 comments:

ratna said...

kreatifff...kreatif..
teruskan berblogging yer.. pedulikkan apa org nak ckp.. ni blog kita..suka hati kita la nak tulis apa pun kan..

::Mamalyna:: said...

kak ratna, tu ler kak...geram+marah betul saya semalam...

~aSHa~ said...

kreatif si lyna ni..