Friday, February 12, 2010

Cinisnuyer & Holiday

Salam morning,

Sempena cuti cinisnuyer minggu nie, aku pun sibuk sama jugak bercuti....insya allah, malam ini my family n mak ngah lyna akan bertolak balik ke Alor Setar, Kedah.... we all ambik cuti satu minggu penuh...ambik jer, tp kalau balik sini awal, so naikler keje kan...

Nak balik malam ni tp satu ape barang pun tak packing lagi....uwaaa....dahler sorang packing tuk 3 orang....letih otak aku nak memikirkan baju mana nak bawak....yang penting sekali, baju cik mek lyna tue mesti kena cukup....tp dengar citer, dah ada baju baru tuk lyna kat sane....yes!!! jimat duit mak pak, hehehehe.... Ole2 yang aku bawak dari sini, hanya seketul cek coklat yang sedap....

Buat cik lyna, kami dah pesan semalam kat die....BALIK ALOQ SETAQ JANGAN NAK MANJA LELEBIH NA.....maklumler kat as tue, semua org melayan die....dieler intan payung...konpomler terlebih dimanjakan kat sane....

Okler, bye....hepi holiday

4 comments:

Ibu Ayra said...

ejan, blk loqstaq ek... bleh la dating2 ekk?

aLoNg@Na said...

sonok nyer nk blik kpg ek..aku je menapak kt sini cuti kali ni...isk..isk....sedey......

jgn lupa ole2 dari kedah okeh...

adik aku pn blik umah kluarga blh somi dia kt kedah..jln2 p langkawi weh..sonoknyer

bukhairiah said...

dont drink n drive...selamat balik kg

Zimah's Depart said...

selamat bercuti..kim salam kat hilmy dan lyna..hati2 di jalan raya..:)