Thursday, February 11, 2010

MAKHLUK Itu...

belum baca entry aku, gelak dulu...aku pun nak gelak dulu nie....

Aku amat2 kesian kat MAKHLUK yang print out aku punyer entry tue.... bleh die kata, takde keje bleh wat blog, itu yg kita cari.... Meh nak habaq mai wahai MAKHLUK penceroboh blog aku...


blog nie sesape bleh buat, tak kiraler die keje gomen ke keje private ke takde keje ke...semua org bleh create blog.... Untuk makluman MAKHLUK, segala entry aku adalah AUTOPUBLISH yer....tak tau makna autopublish? Kat umah aku ada internet dan ada komputer....so aku bila malam2, aku karangler ape yang aku nak tulis kat entry aku yer....So ikut suka aku ler nak suruh entry aku tue kuar time waktu keje ker, malam ke siang ke even subuh sekalipun.....coz kita bleh set tarikh n waktu bila entry tue bleh kuar...itu pun tak tau ke? takkan aku setiap kali nak publish entry kena tulis 'ini autopublish, telah dikarang dot..dot..dot... giler aper!!!


Kalau tak tau pesen blog nie camne, toksah nak tuduh org takde keje.....MAKHLUK tue lagi takde keje, p baca blog orang pehtu print plak....print konpom atas kertas ofis punya kan... orang yang berperangai cam MAKHLUK tue ler yg kita kena berjaga2....nie pesen depan baik, belakang kutuk...bahaya betul....bak kata lyna no...no....no...(sambil goyang jari comel die).... nak tergelak betul aku ngan perangai MAKHLUK tue....bawak2ler insaf wei....tok sahler nak tunjuk perangai alim mulia sangat, kalau berani tulis saya dot...dot...dot...telah memprint entry....tak puas ati ngan entry aku, sila jumpa aku...AKU CABAR KO!!!!!.. tp sape suruh ko baca blog aku....U R NOT INVITED!!! Sendiri cari pasal mau baca, sendiri terasa n sendiri tanggunglerrrrr!!!! Kesian kat ofis aku yang punyai staff perangai cam MAKHLUK tue.....

pehni agak2 takde keje, silaler print gambo2 anak dara ai tue yer.... print kaler comey sikit, pehtu tampal kat board yer....

::ni autopublished:: aku set time die kuar ari khamis kul 8:30 pagi...

7 comments:

ai as a truly person said...

kalau MAKHLUK itew adalah angkara org melayu , bikin malu org melayu saja..apa mau dengki melayu sama melayu..org cina mana mau dengki sama bangsa mereka..LUPKLASENDIRI MAKHLUK PARASIT...

reen said...

kak ijan
si Makhluk Durjana tu lagi la tak de keje...siap print lagi tue..heheh...
sabotaj ker..heeh

bukhairiah said...

aiyaa...apa raa itu olang...buat keje sendili sudah la...

huhu ejan, ai pon xtahan jari ni nk bblogging wpon hati tgh sakit...huhuhu

Zimah's Depart said...

ejan..org tu 'SAKIT'..biar je dia ngn sakit² dia tu..

::Mamalyna:: said...

kak sirmah, konpom org melayu...berapa kerat sangat org tak melayu kat ofis kita nie...

reen, makhluk durjana...ye betull!!!

mrs. bubu, orang tu ada tekanan perasaan...takde keje, sibuk hal orang..

ziemah, ye betul!!! SAKIT dengki...tukang sibuk!!

mamazana said...

ni mesti opismate ekk. bila die bc entry ni, mesti dia malu sendri. tu la, sapa suh cari pasal??? hehehe...

::Mamalyna:: said...

mamazana, yeler kut my offismate..kalau die baca, biar die trasa sendiri coz tu memang ejan tujukan kat die..