Thursday, January 14, 2010

Sudah Ok Yer...


lihat bebetul2....meter kete kancil kesayanganku sudah ok yer...ulang lagi sekali lagi....SUDAH OK..... meter minyak menunjukkan minyak aku masih lagi banyakkkkkk..... 1/2 pun tak sampai lagi... tempreture kete pun ok....kiranya air masih banyak lagi....kelajuan aku adalah 40 km/j....masih lagi selamat....lebih kurang cam izan jer....cuma meter kilometer aku jer yang tak bape clear sikit....kete aku baru berjalan sejauh 94,592 km....dulu jer time bujang banyak travel balik kolepeh...skang nie, jalan dalam pjaya jer....
Kiranya skang, aku bleh drive sambil nyanyi lalalalala coz aku dah tak payah risokan bape banyak minyak kete aku yer.... So izan, meter kete aku sudah ok yer...

2 comments:

..nOj.. said...

90k baru... sang kancil aku x sampai 4 taun pun lg dh 100k lebih dh... hehehe byk berkhidmat tu

::Mamalyna:: said...

nojah, makkk ai, banyaknyer ko jalan...dah merata ceruk ker sang kancil ko tu teroka..