Monday, January 11, 2010

Sapa Nama Lyna Nurfitrina?

Lyna skang, bila kita cakap SAPA NAMA LYNA NURFITRINA?.....konpom die angkat tangan camnie....angkat tangan pehtu belakang tapak tangan tu letak kat dahi...pehtu die akan gerakkan tangan yang kat area dahi tue....korang bleh bayangkan tak.... bila kita tanya camtu, die cakap thaaaaa....dan bleh dikira ngan jari jer, lyna akan sebut thaya...adaler sekali dua die jawab camtu.... tp jangan tanya banyak kali....die malas nak angkat tangan, paling rajin pun, die cuma pandang kita jer.... lyna nie pesen cepat bosan tau, tu ikut perangai bapak die...hehehehe

7 comments:

mamadhia said...

good... happy for Lynna... dh pandai ye..good..good

..nOj.. said...

hehehe aku dh lama x apdet pasal daryn... cian dak tecik tu... dia dh pandai ckp skang ni... xleh dh nk sebut tuttt dan tutttt kt umah dh... huhuh

bukhairiah said...

sama la ngan diena...dh pandai angkat tangn bile tanya " Mana Eirdiena?" asal ada pkataan "mana " je, dia angkat tangan...tp diena xreti sebut thaya lagi..

bukhairiah said...

wah...lyna nie mmg btuah la..dpt hadiah contest lagik...contest ceria bersama ayah

::Mamalyna:: said...

mamadhia, lyna skang macam2 die belajornya...kadang tue, macam2 pesen..

nojah, tu ler, lama dah tak baca pasal kuyin..best tue dah pandai cakap, blehler lawan borak ngan ko nanti

mrs. bubu, amboi cepat benor angkat tangan yer...ye ker lyna menang, sat lagi nak tengok blog penganjur..

~aSHa~ said...

lyna dgn kak mimi mmg ong

::Mamalyna:: said...

gidah, hahahaha..ong seng keong