Tuesday, January 12, 2010

Rezeki Ayah n Lyna

Ari tue aku masuk contest CERIA SI AYAH BERSAMA ANAK kan.... dan gambo ini yang aku pertaruhkan.... Cik Geli suka benor gambo ni, katanya kalau ade vote2 bitau die, hehehhee.. ni ler gambo anak n pak tersengih...sorang gigi kapak beso, sorang lagi gigi kapak kecik...

dan alhamdulillah, gambo ini dapat adiah saguhati dari penganjur iaitu puan FASHA... TQ so much buat mrs. bubu coz bitau ai tadi, kalau tak, konpom tak perasaan...tq ros coz wish kami, hehehehe... Nak tengok senarai pemenang lain, bleh ke blog puan fasha yer...

10 comments:

iedaLUVsham said...

yeahhh!! tahniah! :)

~aSHa~ said...

tahniah beb....mmg comey

::Mamalyna:: said...

ieda, tq so much

gidah, tq yer...aku pun suka gambo tue..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ishk ishk, td akak rasa akak dah ym kau pasal ucap congrats pasal benda ni, tapi kau tak balas pun, tau2 kau terus offline..

btw congrat lina & paknyer

bukhairiah said...

tq jerk? ulur2 la ckit kekekeke

ibuayu said...

tahniah..suka tengok hidung lyna masa sengeh tu

::Mamalyna:: said...

kak mimi, akak ym ijan? Ijan tak dapat pun...server ofis nie pun ntah ape2..sat ok, sat tak ok...by the way, tq so much yer..

mrs. bubu, nanti ai pegi melaka, ai huluq sikit yer...tp kenaler belanja kami kat laksa shacks yer...

ibuayu, tq kak...idung lyna cam idung jambu kan...hehehe

Zimah's Depart said...

tahniah..lyna ngn ayah mmg sentiasa ceria..hehe..suke tgk senyum lebo lyna..

*Miss Geli^ said...

aku baru baca nih..tahniah la wei..

memang aku suka gambo tuhehhehhe

::Mamalyna:: said...

ziemah, susah jugak nak snap gambo lyna n ayah die tersengih camtu, tu pun bukan ejan yang snap, member mie yang tangkap gambo tue...

nogha, tq..tq..toce..toce...nasib baik takde vote, kalau tak, sure aku paksa rela ko tuk vote..