Sunday, January 31, 2010

Lyna in Top 10 For Girls

SWEETLOVELYSHOPPE telah menganjurkan SweetLovelyShoppe - Cutest Baby Photo Contest...dan aku memang laju jer join kalau bab2 melibat anak dara aku tu kan....dan alhamdulillah lyna tercalon dalam top ten for baby girls.... penganjur beritahu by next week, bleh tau resultnyer....so wait n see nasib lyna....ada luck ke takde luck....hehehehe

buat lyna buah hati pengarang jantung mama, gudluck sayang....

4 comments:

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

tahniah Lyna..:D

Echa said...

wah.. lyna ni memang ada luck laaaa... aku rasa gambo ni dah dua kali menang dah kan.. ishhh..seronotnya la wei.. aku doakan lyna menang.. VOTE LYNA!!! hehheheheh

mamalieyna said...

weeii bestnyer top 10! ada potensi nak menang lyna ni..good luck cayang!! tahniah!! ^_^

::Mamalyna:: said...

leily, toce auntie..

echah, gambo nie memang 2 kali aku pertaruhkan tp tak menang, yg 1st ari tue top ten jer..

mamalieyna, toce2...chaiyok!!