Wednesday, January 13, 2010

Kwek...Kwek...The Duckies Do..

Dah aku citer pasal lyna taksub giler ngan BARNEY kan....so adaler dalam cd tue lagu KWEK..KWEK...THE DUCKIES DO....bebudak dalam cd tue nari2 sambil wat tangan kepak2 cam itik tu kan....ha yg tue, lyna dah tiru dah....pantang dengar lagu bila part lagu kwek...kwek..konpom lyna tiru wat gaya bebudak tue.... Kadang2 kami sajer nyanyi lagu tue, lyna akan buat gaya kwek..kwek...

lyna ngan gaya KWEK...KWEK...THE DUCKIES DO....gambo taken by pojie (sesape nak tempah banner or bunting or kad kawen, plz let me know yer...pojie, akan kasik rege special)....Sila abaikan peyut lyna tue yer...

6 comments:

~aSHa~ said...

semakin sweet...

nanti suh dia lompat mcm frog dan kangaroo...ehehehe..lagi sweet..

..nOj.. said...

hehehe kuyin x tgk kartun dia tgk binatang betul... kalau nmpk lior or tiger mula la aumm aumm... nanti nk gak la beli cd barney ni

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

salam mamalyna..
cantiknye lyna, sama cantik ngan namanye..Lyna Nur fitrina ..:)

::Mamalyna:: said...

gidah, tu ler sweet candy kami, semalam aku tengok cd barney kul 2 pagi yer...gara2 lyna duk meragam sangat, pasang cd tue, terus diam n joget2...kalau ko, ko hangin tak?hehehe

nojah, cuba ko beli barney, lawakler daryn, camno leh minat binatang tue...

leily, salam perkenalan yer...nama tu diberi coz die lahir lagi 1 hari nak raya, dan kami pun raya di spital...hehehe

bukhairiah said...

sweet la pic tue...if print n framekan musti santek...
azeem n diena giler mickey the clubhouse...umah xde channel tue so bli cd gaks..hr2 mama n abah dok layanzzz

::Mamalyna:: said...

mrs. bubu, ejan kat umah takde channel tue, setakat ini ada satu jer cd barney...blehler try beli cd mickey minnie tue...