Tuesday, January 19, 2010

Ini Blog Ai So Suka Ati Ai Ler Nak Tulis Ape...

First, ai wujudkan blog ai ni tuk ai share about my family, citer2 tentang diri ai ker, diri asben ai ker, diri anak ai ker.....dan ai tulis blog ini bukan nak bermegah2 or berlagak2....Pehtu ai tulis blog ai ni, ikut suka ati ailer kan sebab dah ini blog ai.....tp skang nie ai rasa dah ada plak mulut murai yang bagi link blog ai ni kat sape2 suruh baca ape yang ai tulis....hek eleh....cam bagus jer org tue.....ada perasaan nak jadi batu api ker? Skang dah terkantoi....hangin betul aku....kalau agak2 tak suka ape yang ai tulis, sila klik icon pangkah kat ujung belah kanan page ini yer.... ai tak penah terfikir tuk privatekan blog ai nie.....blog ai pun bukan glamer tara mane pun....

Sangat2 tak suka bila hakmilik kita or karya kita dieksplotasi camnie.... Pagi2 dah wat mood ai spoil!!!!! bye semua, nak p kursus ni....

sekian,
tuan punye blog yang ada org bikin amarah sikit pagi ni

3 comments:

bukhairiah said...

kasik bakar itu org

Nurul Aznil said...

salam,

ada lagi bangsa sakit hati dgn isi blog orang lain?
busuk punya orang...

jgn layan langau-langau itu...

::Mamalyna:: said...

mrs. bubu, tu ler geram kan...sakit ati amat...nak2 wat spoil pepagi kan...lagiler ati membara

nurul, w'lam...tu ler...yg herannya mulut menyampai tue...