Saturday, January 2, 2010

HAPPY BIRTHDAY TO ME


Ari ini 3 Januari 2010 = HAPPY BIRTHDAY TO ME YG KE-29...Syukur Alhamdulillah kerana masih diberi peluang bernafas lagi di bumi ciptaan ALLAH yang luas terbentang ini....
Harapan dan Impian
Semoga aku dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur, diberi peluang melihat lyna membesar di depan mata kerana aku cukup terharu dan happy melihat progress lyna dari saat lyna dilahirkan sehingga lyna sekarang nie dah boleh berjalan sendiri dan buat masa ini belajar menutur kata2...berusaha menjadi hamba Allah yang patuh dan taat kepada peraturanNYA...berusaha menjadi seorang isteri yang terbaik buat suami tersayang...Dapat membahagiakan mak aku yang amat2 aku sayangi... Jauhkanlah sebarang jenis keburukan ke atas keluarga aku...Semoga harapanku dimakbulkan...Amin

14 comments:

Mama AqiL said...

Happy besday ijan..

Semoga dipanjangkan umur serta dimurahkan rezeki dan berbahagia disamping keluarga tercinta dan most important thing..semoga menjadi Setiausaha Pejabat Gred N27 yang cemerlang...kuikuikui ( nak jugak tue)...

~AyaH_LyNa~ said...

Alamak ingat kan boley jadik org pertama nak komen kat post ni...Erm tak apa laa erk ayang erk tak kisah laa org no berapa pun kan kan..So hepi besday to u moga di panjangkan umur n dimurahkan rezeki..Amin... Muaaahsss

~aSHa~ said...

hepi besday ejan...semoga sentiasa dimurahkan rezeki..semoga bertambah ahli keluarga...

semoga cemerlang gemilang dan terbilang...

::Mamalyna:: said...

anum, tq so much...perghhh nak jugak state Setiausaha Pejabat tue...hehehehe

Ayah Lyna, Tq yek....walaupun tepat kul 12 mlm, ai tunggu u wish tp u sedap jer berdengkur yek...kul 1 baru u wish ai yek tp takpe, ai redha jer...Tq so much...Muaaahss jugak!!!

Gidah, Tq so much...amin

.:fyzz:. said...

Kak ejan..happy besday to u..yg ke 29 yer..adik baru 28 hahaha..tak sangka..hg kira kawan aku yg terawal la sambut besday. Moga Allah murahkan rezeki hg sekeluarga..tahniah kepd hg jugk rezeki pertama di upgrade kan ke N27..setiausaha pejabat okeyyyyy..hehhe..

::Mamalyna:: said...

pijot, sabo ajelah ko panggil aku ahkak yer....takde2...kita sebaya jer...aku nie tetiap tahun camtu ler...pas sambut tahun baru terus sambut besday...tq so much...happy N27!!!!

dilaOHdila said...

salam mamalyna...
happy birthday to U...
kita lahir dibulan yang sama. beza 2 ari dari dilla. Im 1stjanuary...
cute baby tuh.....exchange link jugak ni kay

.:fyzz:. said...

ala..akhak tetap akak...hehe aku bulan 5 nnti..helmi bulan baper wey? kira hg tua skit la pada helmi..ala tak kisahkan tua ke muda ke..janji bahagia selamanya..huihs ejan..thn dpn dh 30 dh kita kan..cam tak caya ja..aku tetap cam aku gak..still menari2 terkinja2 ngan sufiya..hehe

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

Happy Birthday ijan.. semoga tahun ni membawa seribu sinar .. tahniah juga sebab dah naik N27.. hehehe

::Mamalyna:: said...

kak mimi, tq so much...n hepi N27 to you too...

~AyaH_LyNa~ said...

Aku muda lagik laa pijot oiii hahaha aku maintain 21 jerk..Walaupun rupa dah 30..Hahahha

Mummy Haziqah Kafiah said...

hepi besday..

dan selamat berkenalan.. lina dah follow n taruk kat blog list. thanks sbb follow lina...

jesnita_ns said...

hepi besday izan..moga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu..

::Mamalyna:: said...

pijot, hilmy lahir bulan 6 yer...tu ler, taun depan dah 30 tahun...awat hang cakap terang2 camtue, hang menari terkinja2 sambil tangan tepuk atas pala ker?

lina, tq so much,

jes, tq bebanyak