Friday, January 8, 2010

Hadiah Sudah Sampai...Tq Mama Balqis

Ari tue aku ada luck coz menang tempat ketiga giveaway sempena Mama Balqis 2nd Annivesary....dan ari nie, adiahnyer telah selamat aku terima dalam tangan.... Adiah berupa satu set Cube Perfume Set For Men..... Dah ku kabokan pada asben tercinta...sangat syok die coz dapat perfume...bukan 1 tau tp 4 botol kecik berlainan bau... ni ler rupanyer...
Ada 4, ada wangian Valention Gold Men, Polo Sport, Tommy Boy dah Hugo Boss....yg wat asben aku lagi suka coz dia adalah pengguna tegar Hugo Boss....konpom sengih sampai tinger punyer...
Buat hanani, tq coz anjurkan giveaway...dan adiah dah selamat saya terima....TQ so much!!!

8 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

AKU TUNGGU KO ANJURKAN KONTES NI...LALALA

::Mamalyna:: said...

izan, hahahah...ko perli ke ape nie...aku memang nak anjurkan contest tp tak tau nak wat contest ape...

~aSHa~ said...

tahniah

aku pun tak tahu nak buat contest apa

hadiah2 dah ada..

ibuhaikal said...

tahniah kak..pas nie tunggu adiah yang lain lak..

::Mamalyna:: said...

gidah, tq so much...ko nak bagi adiah ape wei...tak yah buat contest pun takpe, bagi jer adiah kat aku nie...heeheh

ena, hehehe...minggu depan dapatler kut adiah tue...

~aSHa~ said...

bagi gitu je ke...ehehehhehe

::Mamalyna:: said...

gidah, a'ah bagi gitu jer...hehehehe

mamalieyna said...

bestnyer dpt adiah..tahniah!! ^_^