Friday, January 22, 2010

Gambar Kami Lagi

Sori yer kengkawan....ni gambo kami lagi semasa outdoor ngan POGY DESIGN.....silaler jamu mata yer...takpelah kan, ni blog aku....letakler banyak2 gambo aku kan....hehehehe
budak yang tak sabo nak p playground....
Laju...laju buaiku laju....aku nak kawen ngan anak raja yang banyak duit....hehehehe....lyna kata, aku tukang taip jer..... tengok lyna duk senget tu...biar posing senget tp die syok sangat bila kita tolak buai die tue.....
koleksi gambo lyna ngan aku n bapaknyer....hehehe.... lyna bila dapat p playground, letih kami wei....
Aku tak tau ayah lyna tunjuk ape...nak kata ada pompuan, rasanya takde...
lyna dilambung oleh ayahnyer...memang tinggi wei lyna kena lambung nie...dah ayahnyer tinggi kan..
THE KISS OF LOVE.....aku yg suruh pogy tangkap gambo kami camnie n aku jugak yang suruh laki aku cium tangan aku....gambo nie bape kali snap tau coz laki aku tue p gesek die punya misai kat tangan aku....geliler aku...heheheh....lyna? tukang perati sajork...
Mama kiss lyna - budak bucuk kesayangan mama nie....suka wat notti nie... tangan masuk mulut coz lyna sudah mengantuk!! MY FAMILY.....aku jugak yg suruh, hehehehe...maafler pojie no....tuk tangkap gambo nie, pojie telah membaringkan dirinye....nasibler air liur lyna tak menitik atas mulut hang no... susunan gambo ikut kaler kulit...susu segar, teh tarik n nescafe tarik.....hehehehe...ampun bang!!!!!
Abis dah kut gambo kami....kalau ada nanti, aku upload lagi....sila jgn boring yer...heheheehe..
So kepada kengkawan, mau buat outdoor photoshoot with ur family, bleh contact pojie yer....aku takde share ape2 pun, cuma tolong kawan sahaja....
Along, tak nak outdoor with danish n papa danish ke? Gidah, ko turun pjaya nanti kan...tak nak try ker gambo ngan MDM? Nogha, Izan, Nojah (jauh benor), pijot (org kedah nie wei, gurun mari), lia or sesape pun....jika berminat, leh contact pojie yer....kalau malu nak tanya direct ngan pojie, blehler kut tanya aku dulu, nanti aku tanya pojie....

7 comments:

bukhairiah said...

wah...baik punyer susunan warna kulit ek...

::Mamalyna:: said...

mrs. bubu, baik punyerrr....hehehehe

umilia said...

suke2..tp i ni pemalu la..maklumla muke i ni tak mkn gmbr..i mkn piza je..hehehe..nnti aku bncg2 ngn suamiku..klu dia nak aku bgtau kat ko ye..almaklumla nak gune duit suamiku kan..hahahaha...

::Mamalyna:: said...

lia, hehehe...lain kali makan piza, hulur kat aku sikit yer...heheheh

~aSHa~ said...

nak nak..jawab soklan ko dulu...bape rm?
aku nanti kejap je dpt ke sane wei..tak tau ar dpt ke tak jumpa korang..dan tak tau la sape yg sudi layan kami org..ahahaha

wei mana gambo pogy..sila la tjk skit...ko ni..sian dia..tjk skit sapekah POGY..next entry ek...

dan tanya kalo outdoor ni bape pitih? kalo sempat la ari ahad tu leh ar...aku gi sane 2 hari je..takut terkejar2..mende ni kena releks dan santai baru cun...tapi whatever ko tanya dulu ar...roger aku tau...ko ada tak next week?

Pogy Design said...

to all friends,

kalo nak tgk lagi pic add la kat facebook saya taip mohd fauzi bin mahamud....to asha, murah sangat...RM 120 jer untuk 2 jam dan sekeping gambar 8R siap frame (boleh pilih shot mana yang nak..) dan 22 keping gambar yang diedit dan cd bagi kesemua gambar yang yang dishoot...apa² for further information call me @ 019-3683403 k..

bukhairiah said...

wow murahnyer..br turun putrajaya sabtu lepas...tp kejap je