Tuesday, January 5, 2010

Besday Girl with Cake Besday

Besday girl konpom tergedik2 nak makan kek sesedap kan....takkanler nak blow candle plak kan....pehtu takkan nak beli kek SR beso2 kan....ape lagi, besday girl tue terus cakap direct ngan asben die.....ari nie ejan nak makan kek.....so pas membeli makanan tapau...singgahler kat SR p15....beliler kek yg potong2 tue....
kek besday girl....PECAN BUTTERSCOTCH....second time aku makan nie, sedap sangat2!!!!haaa....yang ni aku tak paham....kek asben besday girl.....CHOCOLATE BANANA...org lain sambut besday, org lain jugak yang pau besday girl....hehehehe
kek untuk lyna, takdop....kongsi jer makan ngan mama n ayahnyerr....mak ayah suap beso, anak suap kecik coit jer....hehehehe

Sooo....jemput makan semua...ehhh silap....jemput tengok aku makan yer...burppp...alhamdulillah...

16 comments:

MRS. K said...

hepy besday jugak!

ppb_ppkp said...

happy birthday mamlyna..
semoga pjg umur n murah rezeki..amin.xtua lagi la..angka masih 2..eheh

umilia said...

hepi besday ye pn ejan..smoga mnjd mama n isteri yg solehah..ms anniversary aku aritu pun bli kek butterscotch tu..mmg sdp..sume yg mkn memujinye..bg aku lg sdp dr kek indulgence tu..hehehe..

Diana Sulaiman said...

happy b'day dear..:)
semoga dipanjang umo & dimurahkan rezeki hendaknya.. I'Allah...

~aSHa~ said...

arghhh mencik..kek SR..mencik mencik..nak skit nak skit..dah le kat sini takde kedai SR tu...pos skit

aLoNg@Na said...

jan...hepi belated besday kt ko ek..beh wei kek yg ko punyer tu...tp cpt muak kn????

mg ko pnjg umur,mrh rzki,bahagia hgga ke syurga..bla lina bleh proceed adik baru ni?..haha

aLoNg@Na said...

asha-ko nk merasa kek tu kenalah menapak sket smpai ke ktn..hehe

.:mama dhia:. said...

hepy belated besday yer kak...semoge dimurahkan rezeki n dirahmati Allah sentiase hendaknyer...aminn... nmpk sedap kek akak tu...lum penah try lg..nak kene try ni...

bukhairiah said...

krukkkk krukkk krukkk pewot bbunyik...
sgt suker choc banana

::Mamalyna:: said...

Mrs. K, okey...tq...same bulan kita punyer besday

ppb_ppkp, tq so much...moga2 dimakbulkan...taun ni last angka 2 tue, hehehhe

lia, tq so much...aku masa first time makan tue, memang sedap, tu yg beli lagi...ubah selera...tak bape manis sangat kan..

diana, tq so much...tua dah saya nie..heheheh

gidah, ko requestler kat SR suruh bukak cawangan kat situ...cian ko..

along, memang sedapler...pada aku satu slice okler, kang satu kek, memang bleh muak...adik lyna? wuaaa...aku masih fobia ngan sakit bersalin...

yana, tq n toce2...tryler makan, memang sedap...ada kacang walnut..kruk..krukk bunyi bila makan

mrs. bubu, ijan pun poww jugak kek asben...lyna pun kasik jer makan pisang dalam kek tue, hehehhe

mamalieyna said...

sedapppnyeee kek ^_^...hepi besday!

Mama AqiL said...

wahhh.. SR cake..
bersungguh sungguh makan.. macam nak patah je sudu ko gigit. muehehehe.. kek pican batecos tu memang sodap, tapi aii suka lagi cokelat indulgence

** Perfect Love ** said...

waa sama taste! sy pun suka sgt dgn pecan butterscocth tu.

Kak, jemputla masuk contets. tak kisah ler anak tolong nenek ke.. makcik ke.. janji snap gambo dia masa wat keje tau.. hehe

::Mamalyna:: said...

mamalieyna, memang sedap...tq wish...

anum, memang ke sudu tue aku gigit tau...tu aku posing gitu...belum aku posing mulut nganga luas suap kek...nanti korang lagi terliur, hehehehe..

perfect love, bleh yek...ok, jap lagi akak masuk contest tue...tq toce

.:fyzz:. said...

siot je ko ejan..tgk gmbar yg last tuh..aku dh la lapo skrg nih..hehehe..yer ke wey aku tak try lagi kek butterscotch nih..hmm nnti nk try gak la..kek2 sr mmg best..
wey hari tuh dh wish..ni wish sekali lgi la happy besday kak ejan..hehhe

::Mamalyna:: said...

pijot, aku memang pose gitu suruh korang semua lapor...wei, blehler try satu slice kek tu...ni asik makan chocolate indulgence jer..boring jugak... wish banyak kali pun takpe, bior aku perasan hari2 ialah besday aku...hehehe