Wednesday, January 6, 2010

1st Prize Serius Baby 2009 Giveaway

Ibu Rifqi telah mengumumkan pemenang2 bagi SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY....Bukan sorang jer tau Ibu Rifqi pilih, tp 5 bagi setiap kategori....dan ibu rifqi pun bermurah ati bagi cabutan bertuah lagi....

Dan alhamdulillah, lyna menang 1ST PRIZE bagi kategori baby gurl.....syukur alhamdulillah....mamalyna yang hepi lebih2 kan...hehehehehe
tahniah jugak buat teman seangkatan yang bertanding dan menang....bagi kategori baby boy plak, Heykal anak kepada ina yang menang 1st prize....tahniah jugak buat adam anak ziemah pun menang jugak.....untuk tengok senarai nama pemenang giveaway ini, bleh ke blog Ibu Rifqi
Kebiasaan kami (aku atau asben), jika lyna bertanding ape2 dalam contest di alam maya ini, kami akan cakap ngan lyna dan kalau lyna menang contest, kami pun akan bitau lyna dan shake hand tangan lyna....perasaan aku skang, tak sabo nak kabokan kat lyna....sebab bila kami cakap kat lyna, biasanya lyna wat muka blur dulu pehtu lyna senyum.....

14 comments:

Ibu Ayra said...

tahniah lyna.... u deserve it dear...

::Mamalyna:: said...

ros, tq so muchh..rezeki lyna...

MRS. K said...

TAHNIAH!!!

aLoNg@Na said...

congrate dear!..
Lyna mmg patut menang pun..wlu pn series ttp cumel....

iedaLUVsham said...

yeahhh!!! tahniah!! c comel menang! :)

..nOj.. said...

tahniah lyna wei... hehehe

::Mamalyna:: said...

mrs. k, tq so much...rezeki lyna

along, tq...serius sangat sampai berkerut kening, hehehhe

ieda, tq so much..

nojah, ko ni ikhlas ke tak wish nie, heheehe...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

congrats dear! lyna memang layak menang pun

mamalieyna said...

tahniah tuk lyna yg cumel! ^_^

Rifqi Zuhairi said...

Salam tahniah dr ibu rifqi.....

~aSHa~ said...

wah...lyna ni mmg muka tuah tul..menang aje..ehehehe...

kalo tak mamalyna...kak mimi yg menang..korang ni mmg ada ong, ong keng seong ler...

LYaFRINA said...

waaa... tahniah..
serius yang sgt2 CUTE...

Zimah's Depart said...

salam..
tahniah dpt 1st prize..
seronok kan kalo anak menang..
sy dpt 5th place pun gembira x terkata..kalo 1st xtau camne..
tahniah sekali lagi..

::Mamalyna:: said...

kak mimi, tq so much...alhamdulillah rezeki lyna

mamalieyna, tq so much..

ibu rifqi, tq pilih lyna...

gidah, rezeki lyna ler, aku tumpang happy jer... nasib baik aku menang yg nie, aku sedih sebab tak dapat cokelat dr ko..

Lyafrina, tq so much

ziemah, tq...tu ler tengok adam pun menang jugak...tahniah buat adam