Friday, December 11, 2009

....Trafik Light Merah, Kena Berenti Juge...

Kisah petang semalam, aku drive dari ofis aku tuk pick up asben aku kan....aku kalau nak p ke ofis asben atau taska memang kena lalui 3 trafik light....masa trafik light pertama, cam biasa, kat sini kena behave sikit...kete banyak so aku duk ler di lane yang betul kan....coz aku drive straight....

Kat trafik light ke dua, kebiasaan aku or sape2 pun akan straight jer even lampu merah coz kami ambik jalan straight....kat sini aku dah pasan dah yang viva itam (seperti dalam gambo) ni laju semacam jer....beria2 potong aku tue....ntah ape yg dikejarnya pun tak tauler...memula aku duk depan die, pehtu die tekan minyak dan overtake aku....driver perempuan plak tue....pehtu bila kat trafik light ketiga, lampu merah....even ko beria poyo sangat tadi, lampu merah, ko kena berenti juge....

4 comments:

MRS. K said...

oo..dia sakit perut tak tahan nak memerut dah tu..kekeke

::Mamalyna:: said...

hahahha...mungkin kut...masa die overtake ijan tue, mak aii tekan minyak, macamler ai ni drive lembab sangat...

makcik rokiah said...

yer betol tu...

selaju mane pon bawak .. traffic light merah berhenti jugak... keke..

::Mamalyna:: said...

makcik rokiah, betul..betul..betul!!