Monday, December 21, 2009

Majlis Perkahwinan Adik Ipar...

Lama punyer citer nie tp baru skang aku upload gambo dan bercerita.....Alhamdulillah, majlis pernikahan dan kenduri kawen adik ipar aku iaitu mak ngah lyna telah selamat berlansung pada 22 November ari tue iaitu minggu first cuti sekolah dan juga before raya aji....aku balik kedah ari khamis malam + sambut raya aji di kedah..... Majlis akad nikah diadakan di masjid kat umah mak mertua aku dan kenduri diadakan di Dewan TNB Mergong....Thanks a lot to PIJOT n Co. kerana sudi datang...Maleh nak menceceh panjang2...Jom kita layan pic....

Pelamin kecik di rumah....gambo bilik pengantin, aku tak ambik.....
Nyah+ nyah tengah siapkan pelamin....pelamin dah siap, bleh aku tak ambik gambo...
Jumaat malam sabtu....kami duk berkumpul di dewan TNB Mergong tuk siapkan gift tuk tetamu...penat sih!!!
lyna sepatutnya jadi flower girl mak ngah die kawen....tp time mak ngah die bersanding tu ler bleh lyna tido...aku yg agak kelenguhan memangku lyna....i'm purple that day!!
Thanks a lot to PIJOT + NUAR + MILA (adik pijot) yang sudi datang....aku dah janji ngan pijot nak p antar kad....sekali duk sibuk, aku bleh terlupa...nasib baik pijot sudi datang, even aku jemput by mulut jer...
lyna dah bangun dah....
dan di bawah ini adalah sebahagian hasil tangkapan gambo dari Photog...Sebenarnya dah ada photog dari pakej perkahwinan adik ipar aku tue....tp ini adalah kawan asben aku.....namanya syafirol hafiz....tp panggilan kengkawan adalah piiown....dan dia adalah org jitra...so orang kedah, blehler hire piown nie yer....


ini adalah gambo outdoor yang dibuat di Rumah Kedah....




time meka posing2 nie....lyna tido...ape lagi, rasmiler katil yang ada kat umah tue kan
lyna yang tido nyenyak sekali
mak flower girl harus ada bergambo sekali kan...

6 comments:

bukhairiah said...

wah...lyna rasmikan dulu dr pengantin ek..penat sgt lyna smpai tdo

.:fyzz:. said...

ejan..akhirnya dh kuar dh gambaq kawin adik helmi nih yer.btw aku pun nak ucapkan tima kasih kt hg .kerna sudi menjemput aku n sefamily hari tuh..pia tak ikut sbb dok kt taska..kebtulan hari tuh aku kan keja so alang2 hari ahad rehat pnjg teruih la pi kenduri adik ipaq hg..wey seriusly lawo la outdoor photo tuh..so clasic..yg lawaknya lyna mmg lena ngan asyiknya kan..tidk leh begurau senda ngan lyna kan...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

comel lyna dengan baju flower girl putih dia tu, sayang dia tido pulak..

muka adik ijan serupa la dengan ijan, sama cantik.

::Mamalyna:: said...

mrs. bubu, memang takde sape tido lagi atas katil tue...lyna rasmi kan, hehehe

pijot, lama giler tunggu entry dari aku kan...aku lega sangat hang datang even aku jemput mulut... rumah kedah tue kat jalan sultanah, depan umah mb baru...umah tue bapak kawan asben aku buat...die suka kumpul barang antik...kayu rumah tue adalah dari rumah asal dari k. nerang camtu, bukak n pehtu pasang balik kat situ...

kak mimi, baju tue beli kat singapore...memang cun coz die mengerlip with labuci tp tu ler, die p tido plak... ramai yang kata camtu, tak tauler tang mane yang muka kami same...heheheh

..nOj.. said...

pesai mata ko nmpk bengkak je ni wei... x cukup tdo eh

::Mamalyna:: said...

nojah, aku lupa nak sedut lemak kat mata aku tue...hehehehe...mungkin kut tak cukup tido...ke terlebih tido...heheh