Monday, December 21, 2009

Majlis Sambut Menantu

Selesai sudah semuanya....syukran2....Majlis sambut menantu adik ipar aku berlangsung malam sabtu lepas di dewan perbandaran seremban....lama gap majlis ni, almost sebulan dari majlis di alor setar.... Bagi family aku dan family mertua, kami bertolak ke seremban ari sabtu petang....dan kami menginap di homestay di taman paroi jaya...
Lepas maghrib, kami dan kaum kerabat bertolak ke dewan....sampai je di dewan, sebahagian kaum kerabat keluarga telah menunggu kami....
hantaran for edi...blue kaler....sila abaikan pandangan buntut2 yer...hehehehe
iniler makcik lyna, CIK NANI dan pak su lyna
ai with my doter yang baru bangun tido...thats y muka masham jer..
Pengantin sampai di dewan pukul 8 malam....tp berarak masuk lepas azan isyak.....lyna with ayah....lyna plak leh moody malam tue....ada jer tak kena....sebenarnya lyna time ni tak sihat, demam+batuk+selsema+cirit birit.....sikit2 nangis, memberontak....dan yang lagi haru....time pengantin aka mak ngah dan pak ngah lyna sanding tue, bleh lyna nangis2 nak p kat pengantin....asik hulur tangan ke stage dan bunyi mulut uu..uuu...uuuu
tak caya, tengok gambo nie...
pengantin tengah bersanding....
my parent in law sedang menepung tawar
amboi mama, lambai ala miss world, hehehe....miss world pencen yer...
my luvly family
pengantin di meja makan beradap
gambar ramai2 with sedara mara sebelah pengantin perempuan
si cilik pun nak enterprem atas kusi pengantin....lyna with makcik adelia....adelia ni pangkat makcik kepada lyna tau....adelia adalah anak kepada pakcik asben....lyna lahir bulan september, adelia bulan november...
sangat comel tengok gambo nie coz budak tecit nie pusing dan pandang pengantin
posing terakhir sebelum berangkat pulang

4 comments:

..nOj.. said...

kelako ko neh... ekceli mama ko tu lambai sape... lambai ko ke... ke lambai tv... hehehe

Gieyana said...

cantik pengantin..lembut jer kalernya...

Anonymous said...

nanti tolong email gambar kat dieda_2327@yahoo.com.my bley?

::Mamalyna:: said...

nojah, hahahaha...lambaian diva pencen...rasanya die lambai kat kaum kerabat pengantin lelaki agaknya...

gie, tq...meka pakai off white + blue turqoise...ambik kat kedai pengantin di nilai

eda, ok, nanti kak izan emel..