Thursday, December 10, 2009

I Love Upin & Ipin

Tak tauler skang nie bagi budak2 dilanda fenomena UPIN & IPIN....tp macam lyna, sukaler sangat tengok upin&ipin....tengah ralik main pun sanggup berhenti, mata tu kalau boleh tak berkelip tengok tv....skang nie tiap2 hari, citer nie ada kat tv9 tp cuma 5 minit jer, iaitu kul 5.30-5.35 ptg.....Kalau ari ahad, citer nie 1/2 jam....kul 5.30-6.00 ptg....

buat izan, tengok gambo nie dan ko bleh tau aku BELI tv ape yek.....bukan cam ko yang dapat FREE tue....(nada jeles).....bukan setakat tv jer...kabinet pun mesti baru maaaa....walaupun aku terpaksa terbangkan banyak RM.....wuaaaaa.....

7 comments:

reen said...

waa..tb baru...

naper tak lekat kat dinding ajer..lagi kelas...tak payah beli almari baru..huhu

iz-AnN عبداللطيف said...

hehehe...akhirnya kau muncul jua...

bukhairiah said...

same la ngan diena n azeem...dh mcm mlekat kt tv bile upin ipin kuar...

wawwww...tv br...mujur tv rosak, dpt gak tv br...huhuhu

..nOj.. said...

huhuh tb baru tu... silau silau

wei...errmm bile la anak aku nk blajo tgk katun plak ni... satu2 nye cenel yg dia tgk adelah animal planet je... katun2 ni dia xminat langsung... kalau animal planet tu, kuar je lemur or meerkat ke dog ke... menjerit2 dia... aneh

::Mamalyna:: said...

reen, a'ah reen, terpaksa beli jugak coz tv lama rosak...

izan, tengok puas2 yer...aku dah penuhi permintaan ko dah...

mrs. bubu, lyna sama minat ngan azeem dan dina yer...adaler geng...akhirnya kami beli jugak tv baru, tak sanggup den duk sangap jer kat umah...hehehe

nojah, daryn nak keje zoo kut...hehehe

.:fyzz:. said...

terpaksa pakai spek itam nih.mklumlah merlit sgt tv plasma baru ang tuh..hihiks

::Mamalyna:: said...

pijot, pakai jgn tak pakai spek tue...skang nie dah tak mengelip sangat dah....heheheh