Thursday, December 10, 2009

Suka Ati Jer Nak Landing Mane2...

Tengok gelagat lyna nie.....ikut suka ati die jer nak landing mane2 ngan aksi macam2....die bukan tau, tempat tue kotor ke, tempat tue dapur ke atau kat mane2 ajelah.... tengok jer gambo nie...

landing baik punyer kat alas kaki kat dapur....time nie aku sibuk nak masak....sebenarnya die nak aku duk dekat die jer....melayan die main....x dapatler lyna yer....yg nie plak landing kat hall, sambil tengok tv....aku tak tau die belajo mane tengok tv sambil masukkan pala dalam bakul....tu bakul isi semua mainan die....die p kuarkan semua mainan die tue, pehtu baring ngan aksi camnie...

ni landing kat ruang antara hall ngan dining....landing selamba jer atas lantai tue, bukan die tau sejuk ke panas ker....tu tergaru2 pala tue maknanya....MAMA, LYNA NAK TIDO DAH....yes!!!aman umah jap....hehehe

3 comments:

bukhairiah said...

macam2 la lyna nie..bakul pon blh landing

M@L@ said...

hehhe..mcm2 gaya kalo mate dah nak tido yer...yg x tahan tu gambo tido kat dapo tu..tangkap muat jer..janji dpt yer kekekeke..kelakau lah..

::Mamalyna:: said...

mrs. bubu, kalau dah menakal sangat, tu ler jadinyer...

mala, yg kat dapur tue, menonong jer datang, terus landing...omaknya just urut dada jer..hehehe