Tuesday, December 15, 2009

Bila Lyna Takde Mood

Skang nie lyna tengah demam....demam nak tumbuh gg geraham agaknya...2 geraham atas nak tumbuh....bila dah demam, merengek je kejenya....kadang tue bila die meragam, bleh buat blood mama ngan ayahnya going upstairs tau.....hehehehe....

tp yg tak tahannya, bila lyna buat muka takde mood + muka toye + muka masham + muka takde perasaan even ko geletek n cucuk tempat die geli pun + muka boring even ko suruh die wat twinkle2 star + muka bosan even ko suruh die joget + muka ngan kata ati sibukler mama nie even ko suruh die kejar ko lari + muka muka yang sewaktu dengannya...hehehe

Muka 1Muka 2

3 comments:

bukhairiah said...

lyna xcehat eh...sian dia..elok je landing kt mama dia..

::Mamalyna:: said...

mrs. bubu, perasan tak lyna landing baik punyer kat mane tue...gebu dan lembut..

bukhairiah said...

tu la...nk sebut gak td...tp xtau nk tulis pe td..