Tuesday, December 15, 2009

Kira Matchingler Kan..

Bagi aku yang hari2 berjalan separuh berlari....kiranya start jer kuar grill umah aku tue kul 6.50 pagi...aku berjalan dah takde gear satu or lenggang kangkung ler....tak gear 3, gear 4...gear 5 tue pada aku dah standard berlari.... Park je kete tepi jalan, jalan laju2 naik ofis, p punch n p bukak bilik then jalan laju lagi turun balik ke keter....dan sebagainyalah...

Nak pakai high heel p keje, tak dapatler kan...silap haribulan bleh terpelecok plak aku....so buat langkah berjaga2, aku cuma pakai sandal camnie jer....sandal ker? ni selipar kan...sebenarnya kat tengah2 tue ada bunga, tp ntah camne raksasa gorgomz tue tersepak bunga tue dan tercabut....last2 aku cabut bunga tue....ngan sandal camni, kiranya aku bleh pakai ngan mane2 baju.... cam ari nie aku pakai baju pepel, sandal kaler kelabu nie, kiranya matching kan....

tp ada sahabat aku tue (nama dirahsiakan), die pakai sandal ada mata camnie....pakai plak ngan baju biru... Matching ke tak matching yek....renung2kan...hehehehehehe
situasi skang : tengah menunggu ledakan dari tn punya sandal....

7 comments:

iz-AnN عبداللطيف said...

ampehh ko ijan,...sempat lagi ko amik gambar selipar aku tu...hampehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

::Mamalyna:: said...

hahahahaha....i'm sori!!!!!

*Miss Geli^ said...

aku tau..itu izan punya...


aku nak roti gebu lagi ari kamis ni gamaknya sempat tak?

::Mamalyna:: said...

nogha, yes! thats correct!!!hehehe

sLEEping BEauty said...

cun la selipar yg ada mata tu....
heheh

~aSHa~ said...

macing je

.:~e'mie~:. said...

tuan yang empunya selipar mata tu memang dari dulu lagi..dier main sauk ajer..selipar besar sebelah ker..selipar lain kaler ker..dier tak kisah punyer..janji kaki dier beralas..kahkahkahkha..