Tuesday, November 17, 2009

Puting Ohh Puting

Tadi tertengok entry along yang lama....kisah pasal kerisauan hati seorang mama coz danish suka satu puting tue jer.... dan u know what! lyna pun penah isap puting tp sat ajelah....rasanya sampai 5 bulan jer....pehtu die tak mau.... aku penah beli 4 puting jer rasanya....last sekali brand NUK...puting getah kaler kuning....design die pun leper jer....even berat ati aku nak kasik lyna pakai puting coz takut gg tak cantik tp masa tue aku redha jer....

Dan ini adalah 2 koleksi gambo lyna berputing....dalam gambo nie lyna 3 bulan.... dan skang, lyna kalau nak tido atau lapar, lyna akan isap 2 jari tangan kanan...iaitu jari hantu dan jari manis.... bila dah kenyang, die tak isap jari2 tue....
dan puting2 berkenaan, dah selamat aku buang dalam T.O.N.G. S.A.M.P.A.H

4 comments:

bukhairiah said...

diena dok hisap puting klo nk tdo..klo xngantok mmg xbg la...si azeem plak isap jari jer...mr bubu plak....

MRS. K said...

hadif memang tak isap puting.. tak penah ajar.. tapi die suke isap bantal busuk..lagi haru..dah la bantal tu bawak ke mana jer.. kotor

::Mamalyna:: said...

mrs. bubu, rasanya dah dapat jawapan mr bubu isap ape...hehehehe

mrs. k, lorr hadif, tak isap puting p isap bantal plak yer...

..nOj.. said...

suh nora cite pasal kakak plak... lg haru... kakak nk isap puting kaler hijau SAHAJA... yg sama jenis plak tu... kalau nk g memane puting tu tertinggal, mmg haru biru nk cari puting yg sama jenis berkaler ijau... asek la melekat kt bibir... aku dlu slalu sorokkan puting dia... bile dia dh nk benti, nora plak pg bg semula... mengom nora