Wednesday, November 4, 2009

MY FUNNIEST BABY CONTEST

Kali nie nak join contest nie plak...MY FUNNIEST BABY CONTEST anjuran UMIDANISH
BerMula : 20 Oktober hingga 13 November 2009 (12.00 tengahari)
Berumur : 1 bulan hingga 3 tahun
Kategori A : baby gurl
Kategori B : baby boy
Hadiah :
-1 Cloth Diaper Lunatots bagi setiap kategori
Sponser dari Babyumishop -
1 helai baju baby bagi setiap kategori
Hadiah PiliHan unTuk Peserta Bertuah-
1 Diaper StackerSponsor dari Moms&babyshop
Ai masuk kategori A yer...coz anak ai gurl...
so gambo yang aku rasa lyna very2 the funniest adalah:.....

Nama : LYNA NURFITRINA BINTI MOHD HILMY

Umur : 1 TAHUN 1 BULAN
(time gambo ditangkap, lyna berusia 7 bulan)

Seperti yang tertera di atas, adiah-adiah bagi contest ini adalah disponsor oleh pensponsor-pensponsor yang murah ati...

First
Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)
Ini adalah blog bisnes Umi Danish....kat sini menjual Cloth Diapers dari Lunatots yang amat2 femes skang....ada bermacam2 design dengan harga yang mampu milik....so ingin dapatkan CD...bleh beli di sini yer...

Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)
Dah nama pun Beutique & Beuty Centre kan so kat sini ada jual barangan kecantikan ler....ada sabun Eumora (sabun tanah liat tue), krim payu dara peufafirm, baju perempuan, baju kanak gurl dan boy....

Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)
Sponser nie pun ada jual Cloth Diapers tau....Pehtu ada jual susu HI-Goat...susu nie sedap, just bancuh jer ngan air suam n terus minum.....haaa dan kalau nak kurus, bleh dapatkan Jus Diet Mate 5 kat sini...

Dengan harapan tinggi menggunung, moga2 adaler rezeki lyna tuk menang contest nie....leh pakai Cloth Diapers.....dalam masa yg sama, leh kurangkan kesedihan mama yang tengah menghadapi masalah tv rosak....

3 comments:

bukhairiah said...

fuh yoo... rambut xtahan...tpacak2...hehehe gigi nan ado laie time tu ek...

::Mamalyna:: said...

mrs. bubu, rambut terpacak tue...time nie gg lyna belum tumbuh lagi...tu pasai gusi semata2..

UmiDAnisH said...

goodluck