Monday, November 16, 2009

Kat Mane Ko Wahai Kunci...

Cam biasa aku pagi2 park kete tepi jalan, terus naik ofis, dah punch semua....jalan separuh berlari ke bilik aku coz aku akan bukak bilik aku dulu, letak hbeg n ambik purse n tepon.... tp ari nie aku bleh tertinggal kunci tue....ayorkkk!...tak pasal2 aku usung balik hbeg aku yang berat giler nie kat kete balik....dan terus ke taska...

Dipendekkan citer, aku mintak offismate aku yang jaga kunci tuk bukak bilik aku.... aku notice yang aku tertinggal kunci kat dalam bilik....bila aku tengok bekas tue...takde pun! alahaiii kat mane plak kunci bilik aku nie....riso plak aku kut2 ilang ke ape ke kunci tue...dahler kunci gomen punyer...ke terjatuh kat umah...sebab ari jumaat lepas lyna main hbeg aku....harap2 adaler kunci tue...

5 comments:

.:fyzz:. said...

hg tak standby kt cc atau kt pegawai tadbir ka..aku rasa mesti ada..ala hg nih kdg2 cam aku la..time jadi clumsy..mmg haru biru gak hehhe

::Mamalyna:: said...

kat admin memang ada satu kunci spare...yang nie memang tuk aku punyer...ari jumaat tue clumsy coz kalut nak ambik lyna kat taska, ari nak ujan..

..nOj.. said...

hehehe... jatuh masa ko buat aksi x senonoh masuk ikut pintu penumpang kot

::Mamalyna:: said...

nojah, hampures ko..takpe2 kutuk aku...ko tak tengok aksi aku ari jumaat... aku parking baik punyer masa datang tengok lyna kat taska supaya org tak tengok aku kuar ikut pintu penumpang...

.:fyzz:. said...

hahahahah aku nak gelak nih ..sumpah ejan aku tak nak gelak tp si nojah yg wat lawak terpaksa la aku gelak..hahahaha