Monday, November 16, 2009

Bayu Beach Resort, Port Dickson

Terujanya dapat p sini kan... gambo nie aku cilok dari tenet jer...tengok gambo bilik pun not bad....sangat2 syok...dalam gambo nie siap ada banana boat lagi....eee syok sungguh dapat naik pehtu jatuh2 dalam laut kan.... tp aku tak teruja sangat coz aku tak suka sangat laut....tak tau nape, aku memang kureeng sikit bab2 laut nie....first sebab airnyer masin dan melekit.....tp aku sangat suka mengambil angin or dengar bunyi ombak....haaa yang tu buat aku rasa syok sungguh....

aku plak wat masa ni nak sangat2 bawak lyna p masuk pool.....since lyna pun suka air kan....teringin sangat nak bawak lyna main2 kat pool nie....ari tue dah survey swimming suit tuk lyna ngan float....comey sungguh....

Pasal ape aku citer Bayu Beach Resort nie....aku ke nak p sini.....BUKAN AKU nak pegi tau....ulang sekali lagi BUKAN AKU....tp SOMI AI TERCHINTER tue yg nak p sat lagi....p ari nie balik rabu nanti.....so tinggaller aku ngan lyna berdua jer malam nie.... Abang, p sane, wat keje elok2 yer....mata jgn nak gatal tengok pompuan mat salih pakai 2 pieces plak....

Ingatan ikhlas yang penuh ugutan dari
:: Isterimu dan Anakmu::
p/s : ajak, tlg jaga asben ai tu yer...mana tau kut2 die gatai mengerla kat sana...tp hang pun sama no....ingat kat wife n 10 anakmu itew...hehehe

7 comments:

Echa said...

bayu aku tak penah pegi lagi.. tapi lagi bes selesa beach resort ngan tiara.. pada aku tiara d best la... sbb aku tak suke sangat dedahkan anak aku ngan angin laut.. so, tiara memang ok.. dia cuma ada pool ngan pantai buatan je... selesa beach dia ada pantai sendiri.. itu je.. tapi kalau nak lagiii bess.. bole pegi avillion.. water chalet tu.. nangis ar tengok.. hehehehe...

walaupun ko tak tanya pendapat.. aku cakap jugak ek.. ahahahah..

ايزان عبداللطيف said...

aku tunggu entry tb flat skrin ko ni jan...dah ada ke lum???lalala

::Mamalyna:: said...

echah, takpe ko bagi pendapat...ni asben aku yg p...aku tak p lagi...nanti bleh sajes ajak die tido kat tiara...TQ tau

izan, bawak bersabaq no...hehehe

.:fyzz:. said...

ingtkan next holiday hg..takpa helmi pi wat keja..but u know what..i like la ur statement nih..Ingatan ikhlas yang penuh ugutan dari isteri n anakmu..fuhhh menusuk lubang hati dn idung..hahaha.best2 ayat power..aku tak penah pi..tp aku penah pi dua tmpt yg pada aku mmg best la Tiara beach resort(masa course secretary la, thn 2005 and then kursus induksi di Ilham beach resort...

::Mamalyna:: said...

pijot, hahahaha...best kan statement aku...penuh ugutan tue..biar die tau sikit kat anak bini...hehehe

..nOj.. said...

saspen je... ingat dh sampai... org lain la yg seronot kt sane wei... ko suh je dia wakit mandi pool tu

::Mamalyna:: said...

nojah, sebenarnya aku dengki...ikutkan aku bleh jer ikut tp disebabkan cuti aku yang balance 5 hari tue, mana nak pakai cuti raya n adik ipar kawen lagi...makanya aku duk diam2 kat putrajaya nie...