Friday, November 13, 2009

Family In Law Aku

Disebabkan mood aku tak bape nak ok coz kancil kesayangan aku buat hal kan....disebabkan aku jugak terkial2 kena kuar ikut pintu sebelah penumpang....even ati aku riso dan jiwa aku bercelaru kerana memikirkan bayangan bape RM akan melayang merepair kancil kesayangan tp aku nak jugak update blog aku petang ini...meh aku nak perkenalkan korang ngan family in law aku...

yang veteren duk di tengah2 tue adalah bapak mertua aku yg baju kuning tue....sebelah tue of courseler mak mertua aku kan....so sebagai abang long n kak long (ahakks...tak tahan aku nak gelak, kak long tue, hehehe) duk ler apit mak pak kan...berdiri di belakang dari kiri ke kanan adalah adik ipar aku no. 3 nama Nurul Aini, keje di Jab. Pelajaran Kedah..(bujang but not available...wan punyerrr), kat tengah2 tue Mohd Fahmy, baru abis PMR, dan last sekali tue adik ipar aku no 2, Nur Aida, cikgu kat SMK Sg. Kertas, Gombak (bakal pengantin 22 Nov. nie)....

Lyna mane yek....Lyna in my tummy 5 weeks! Gambo nie di ambil semasa Family Day belah bapak mertua aku 2 tahun lepas...tu pasaller baju kaler senada jer....Tengok cara aku duduk posing tue, sungguh ayu kan....tu pasai asben aku terpikat kat aku tue...hehehehe.....nak muntah ngan statement aku tue? sila muntah skang...hahahaha

7 comments:

..nOj.. said...

blueekk hak hak... muntah dh... tp mmg ayu nmpk tomei je ko neh... pelik aku... nk kate muda lg, dh tua dh kan...

shiemz said...

hahha.... terpikat sebab kesopanan ek... kekeke... warna sedondon ek... kekek

jesnita_ns said...

izan..ade x n3..camne awk ngan helmi blh kenal n seterusnya bercinta n kawin?? klau x de apa kata awk buat..hehhehe..teringin nk tau..

~aSHa~ said...

sy setuju dgn cadangan jesnita tu..sy sendiri yg kononnye kawan dah 10 tahun lebih ni pun tak tau ...ehehheeheheh

.:fyzz:. said...

wey aku rasa n gelak +simpati akan nasib yg menimpa si kancil ko tuh..sabo je la takdpt aku bayangkan kena kuar ikut pintu penumpang..takpe2..kancil pun kdg2 demam gak..hihihks
baru nk tanya mana lyna gupernya dok 'sembunyi' lg yer time nih...

::Mamalyna:: said...

nojah, ko baru tau aku ayu ker...sememangnyer aku memang ayu...terimaler hakikat wei...hehehe

shiemz, iyer...kesopanan dan kesusilaan...hehehe...a'ah time family day nie memang sedondon..

jes, nanti ejan buat yer...

gidah,ok, nanti aku buat entry chenta aku...tunggu

pijot, ko kena kesian kat aku...ada ke p gelak kat aku...lyna masih lagi dalam peyut aku lagi time nie...

.:fyzz:. said...

mmg la aku kesian ejan..tp skit2 nak gelak la sebb kena kuar kot pintu penumpang..hihihiks jangan mareh..