Monday, November 9, 2009

Hari Hujan Dengan Lebatnya..

Aku tak dapat nak story mory kisah aku balik kg coz gambo di phone asben aku....Lyna dapat lebam di matanya...ooowhhh dah tak comey muka anakku itew... dan sekarang dan buat masa ini PUTRAJAYA HUJAN SELEBAT2NYA...+ GURUH DAN PETIR.... harap2 petang kang, ujan dah reda, kalau lebat cenggini, camne aku nak ambik lyna dari taska...kalau pakai payung pun, konpom bleh basah coz ujan nie sekali ngan angin...

sekian citer aku tuk ari nie...kita sambung esok yer..

4 comments:

MRS. K said...

hehehe...

aLoNg@Na said...

ujan rahmat tu..
nsib baik ujan dh smkin renyai kt serdang ni..klu x,aku pn dok mikir cmnerla nk pickup danish kang...

apahal ngn lyna ijan?

::Mamalyna:: said...

mrs. k, wahhh syoknyer hadif, adiah besday mama bawak p jalan2 langkawi yer..naik flight lagi..

along, nie pun still lagi lebat..lyna jatuh tepi katil..lebam besar kat tepi mata...esok ejan upload gambo..

..nOj.. said...

weh kalau ujan biar dlu jgn pg ambk... aku pun kalau ujan mesti kna ambk budak tu lambat... pakai payung lg la susah... mane nk pegang payung, dukung dia, bukak pintu... issshhh gerun