Monday, November 2, 2009

Ayah....Aku Amat Merindui

Hari ini aku tak tauler nape....aku amat2 merindui arwah ayah aku....amat2....ari nie memang aku rasa down jer....nak2 plak putrajaya nie sat ujan sat cerah pehtu ujan balik...Walau dah 3 tahun berlalu tp sesaat pun aku tak penah lupa....Dalam pada waktu yang sama, aku terkilan kerana ayah tidak sempat melihat majlis pernikahan aku....melihat cucunya dari zuriat aku...Insya Allah, minggu ni aku balik kg, aku akan menziarah pusara ayah....

Ayah....damailah mu di sana....semoga ditempat bersama-sama org2 yang beriman....Al-fatihah buat ayahanda tercinta IBRAHIM BIN MAT DERIS....

7 comments:

MRS. K said...

al-fatihah

aLoNg@Na said...

even almost 20 yrs dh arwah abah aku pegi meninggalkan kami sekeluarga,aku still rindukannya..inikan plak ko,yg bru 3thn..msti terasa seolah2 mereka still around kita kn?...

Al-Fatihah buat mereka..mg ditempatkan dikalangan org2 yg soleh dan solehah..aminnn

.:fyzz:. said...

memula aku tak tau ejan..tp dh ko gitau masa ko dtg raya hari tuh..aku agak tekejut la..apapun Allah swt lebh sayangkan ayah ko..moga arwah di tempatkan di kalangan org yg beriman.Alfatihah.

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

ijan, jangan bersedih.. akak faham perasan kau.. semoga tu dah tertulis.. apa yang mampu kita buat, kita sedekah la alfatihah agar rohnya dicucuri rahmat..

al fatihah ..

Echa said...

alfatihah..

::Mamalyna:: said...

mrs. k, tq...
along, kita serupa...al-fatihah
pijot, hang tak tau yer...takpe..
kak mimi, kita serupa...tq coz dengar luahan ati ijan semalam
echah, tq..

~aSHa~ said...

alfatihah....semoga arwah ditempatkan dikalangan orang yg terpilih...amin

jgn lupa ziarah disini, untuk info2 http://azrisha03.blogspot.com/