Thursday, November 5, 2009

Alahaii....Sedih ati mama sayang...

Pagi nie tak tauler lyna nape....dari bangun tido sampailer ke taska...sikit2 nangis....pehtu nangis....dan nangis lagik.....time aku nak tinggalkan lyna kat taska tadi, menangis jer....nak kata demam, tak jugak cuma badan die rasa suam sikit....biasa ok jer....aku bleh tinggalkan lyna ngan aman....die syok2 main then aku blahler....ari nie, sampaikan aku suruh cikgu wati dukung lyna bawak lari dari aku....tak sampai ati nak tinggalkan anak melalak....kenapa sayang? lyna sakit ke? lyna tak sihat ker? mama harap lyna tak ada ape2 yek....nanti lunch hour mama datang sane, kita main sama2 yek....tunggu mama tau!!!

4 comments:

Maswani said...

tu la,mmg sedih kan bila tgk anak nangis cmtu..rasa x smp ati lak nk gi keje..

::Mamalyna:: said...

maswani, tue ler yg berlaku pagi tadi...ni pun ati resah gelisah jer nie...lambat benor kul 1, rasa nak terbang p taska skang jugak...

Maswani said...

cmne anak td? dh ok?

::Mamalyna:: said...

maswani, dah ok dah...ejan ada masukkan entry pasal lyna time ejan datang lunch tengok die..syukran2...