Wednesday, October 21, 2009

Walau Badanku Penat Drive, Kerana Anak, Ku Gagahkan Jua

Lihat ayah lyna didera oleh anak sendiri sedangkan badan tue penat giler coz drive sorang2 dari Putrajaya ke Singapore....tp disebabkan anak yang tengah dapat kaki yang asikler nak berjalan2 dan melasak....badan2 yang penat2 tue masih lagi melayan anak kan....gigih tue...

Lyna plak skang, die akan pimpin tangan kita dan bawak kita p tempat yang die nak pegi tue....Ni kat tempat kenduri di singapore....tuan umah buat kenduri di tingkat bawah umah die...kat sana kan banyak umah flat....tempatnyer luas giler....lyna ape lagi, round bagai nak rakler kan...kiranya aku, asben ngan mak ngah bergilir2 mengejar lyna....bak kata mak ngah, leh kurus kalau jaga lyna cenggini.....

ha ni giliran ayah lyna.....ni jalan2 kat kaki lima bangunan umah flat tue....
haaa yang nie lyna tarik ayah die p playground.....mana bleh lyna oiiii.....time tue dah kul 10 mlm sayang....tak elok berembun malam2....
Sekian, terima aceh (ayat lyna...)

5 comments:

~farahsyeefa~ said...

hihi...cumel la lyna bwk ayahnye 'ronda'...:)

.:fyzz:. said...

we want more photos at singapore..mana lagi ejan..korang pegi kenduri or mmg plan nak holiday kt singapore.lyna..lyna..heheh

..nOj.. said...

saje betul peram gambo singa itu... kijam kijam

::Mamalyna:: said...

farah...lyna dera ayah die...

pijot, sabor wei pasal gambo singapore tue...kami p kenduri

nojah, bawak2 bersabo yek...

About this Blog said...

hdi...my dear cute..kid how r u..i like...kids very much...

i really happy with your cute smile..kid . be happy..tc..


by
http://mysoftskill.com
http://my-iphone3g.blogspot.com