Thursday, October 22, 2009

ONLINE CONTEST ~ SENYUMAN CERIA SI COMEL

pEpagi nie, aku nak masuk contest....contest ape? ONLINE CONTEST - SENYUMAN CERIA SI COMEL anjuran SMILEYKIDZ

Contest nie bermula dari 15 Oktober 2009 hingga 31.10.2009 jam 11:59 mlm....Syarat2nyer mudah sajer....upload gambo anak2 anda yang sedang tersenyum....kita as a parents kan, bila tengok gambo anak tersenyum manis tue....alahai sejuk ati kan....cam cair jer....time tue cepat kita snap gambo meka kan.... so sape2 nak join contest nie, bleh klik SINI yer..

Dan ini adalah antara gambo lyna tersenyum dan its my feveret...
Senyuman di dalam gulungan kain pelikat ayah
senyuman coz baru pandai duduk di atas sofa kat umah pakcik pojie....owhhh!!! my cheeky gurl...
senyuman with pandangan mata yang tepat dan posing baik punyerr di sebelah bear semasa mini PS di Taman Putra Perdana....oooo i really2 love this picture...
senyuman with gigi kapak yang baru tumbuh....hehehehe
senyuman with rantai tangan dan rantai kaki baru....bling2 you...maklumler nak raya kan....
senyuman dalam larian.....hehehe
NAMA : LYNA NURFITRINA BINTI MOHD HILMY
UMUR : 1 TAHUN 1 BULAN
Mamanya berharap agar adaler rezeki lyna tuk menang dalam contest nie...sebab ape? Sebab adiahnyer yang begitu syok sungguh....nak tau ape adiahnyer... adiahnyer ialah....

Hadiah yang ditawarkan adalah:
Pemenang Utama x 1 org:
Outdoor fotografi selama 1 jam
~unlimited shots~
~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~
******************
Pemenang sampingan x 2 org:
Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50

Menarik kan!!!!!

6 comments:

.:fyzz:. said...

ejan..aku pun sukerrrrrrrrrrrrr sangt foto lyna yg ngan bear tuh..mmg ko kena wat frame besar2 kt umah hg ejan..mmg sooooo sweeettt..and aku cam biasalah doakan ko n lyna akan berjaya..insyallah..:)

mela said...

Moga lyna menang contest ni ya..lyna memang cute..suka nengok lyna senyum.Automatik aku yg nengok pun nak snyum sama.muahhh..

::Mamalyna:: said...

pijot, memang dalam process pun...aku amat2 suka bangat gambo tue....moga2 aku menang yek...leh dapat tangkap gambo free...

mela, moga2 kan...masin mulut ko...aminn..

Miss Moon said...

lyna kalau senyum mmg manis la sungguhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

::Mamalyna:: said...

moon, ye ker moon..tq...tu yang wat hati mama die cair...heheh

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ

Terima kasih kerana join ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entri ini telah dinilai.

Good Luck!!

:)
~nannoor
Smileykidz Photography