Friday, October 30, 2009

Gambo Kami P Kenduri Kawen

Kejadian nie memang dah lama gilerr dah.....gambo time kami p kenduri kawen kawan asben pada hari raya ke-5 hari tue....lama kan....tp baru sekarang aku dapat gambonyer....TQ so much tue Ilyani aka member asben yang membawa kamera dslr die pada hari tue....blehler no kami tumpang sekaki bergambo....

Memula layan dulu gambo budak comel pipi labuh nie...
cam biasa....lyna memang suka sangat buat muka cuak...
plus pp labuh ngan mulut ternganga

pandang sisi plak...

termenung jauh plak...
gambo kami bertiga....tengok baju laki aku yang basah peluh itu...biasalah umah kenduri, panas sikit...time tu dah pukul 1 tgh gitew...dahler panas pehtu kena dukung lyna lagi....nasib baik time nie lyna tak pandai jalan lagi....
kami dengan pengantin....penganti dah nikah bulan 7 ari tue....penganti lelaki nie sama satu sekolah ngan asben di Sekolah Menengah Teknik Aloq Setaq....wife die org johor

mata bertentang mata....lawak betul aku tengok gambo nie...
oooo senyuman cheeky my girl....my girl okey si lyna tue....bukan senyuman ayah die tu ha....sesapa yang penah jumpa lyna, lyna memang suka sangat wat senyuman cengginie....

3 comments:

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

comel lyna dengan sepit munge ataih pale tu.. akak memagn suka tengok budak pompuan pakai sepit gitu, nampak sangat comel..

re:- skuter tu memang ada lampu dan ada lagu jugak.. kiranya kalau jalan malam2 pun terang la ada lampu bersuluh. hehehe

bukhairiah said...

besaunya munge....diena pon soker bgmbr mulut tcopong gtu

::Mamalyna:: said...

kak mimi, sepit bunga tue ntah ilang p mane dah...kiranya kalau umah akak blackout, blehler pakai lampu skuter tue yer...

mrs. bubu, sepit munger tue dah ilang dah..diena samaler ngan lyna, suka wat mulut huruf 'O'...hehhehe