Friday, September 11, 2009

PAGI TADI YG BZ

Agak lewat sikit aku update blog ari nie, pagi tadi cam tak cukup tangan jer buat keje.....first, buat keje rasmiler kan....pehtu packing legging yg nak pos ke customer....pehtu updated blog bisnes....pehtu uruskan hal ehwal nak tukar duit raya....kiranya abis keje aku tadi dalam kul 11.30 jugakler....ari nie ari jumaat, so rehat kul 12.15 kan....asben pickup balik umah tadi, p pos laju dulu.....sampai umah, layan lyna yg nottie tue...pehtu aku bleh tertido.....nie pun cam weng lagi kepala coz tadi mak aku kejut kul 2.30 ptg.....adoiler...terus pantas bangun, siap n gerak p ofis, lewat sikit masuk tadi....
Semalam dah kata asben teringin nak makan kfc kan, pas keje yg aku balik lewat tue....asben aku pickup kul 5.30 ptg....terus p alamanda, tapau KFC

ni plak gambo thari semalam....lyna yg notti....aduhai, aku menengok rambut lyna yg lebat nie...kalau tak diikat, kembang semangkuk.....jgnler jadik sampai hafiz af7 tue....
rimas sangat aku menengoknyer, maka aku ingat toncet cenggini.....
maka, kurangler sikit kembangnyer.....
harus ada bergambo ngan mamalyna okey....
lyna yg baru lepas mandi semalam....lyna bogel...hehehe....harus dicover ape2 part yang patut yer....tidak sesuai tuk tatapan umum....heheheh

3 comments:

.:fyzz:. said...

budak bogek2 baru sudah mandi yer.mjuq tutup tut tut ngan towel..wey ejan mak hg mmg dok ngan hang ka..baguih la kira lyna mmg dijaga full oleh nenek dier la yer..kalau salah sila perbetulkan yer..
since puasa lama dh tak makan fast food..nih kfc nih kira menu berbuka la yer..

shiemz said...

Sedap lak tgk kfc tu... huhu... baby lina dah besar yek.... pose x? heheh

::Mamalyna:: said...

pijot, aku ambik mak aku before puasa...kesian coz die tinggal sorang2 kat kg aku....tak sampai ati nak tengok die pose sorang2 kan so aku bawak die duk ngan aku...ni raya balik pahang, mak aku duk kg balik...lyna plak since mak aku duk ngan aku, aku tak antar lyna ke taska...

shiemz, sesekali berbuka ngan KFC...lyna cakap, auntie shiemz, lyna baru jer makan nasik thari tadi...jap lagi lyna sambung pose balik...kim salam kat abang ajeq bleh?hehehe