Monday, September 28, 2009

::GO BACK TO TASKA::

Tak nak bukak citer pasal raya lagi sebab ari nie teruja nak citer pasal lyna...Ari nie first lyna p taska semula setelah 'bercuti' selama hampir 2 bulan....barang2 lyna dah aku pack ari sabtu lagi....maklumler lama tak pegi, banyak barang yang kena siapkan.....aku tido tak lena semalam coz risau ngan keadaan lyna....kul 4 pagi aku terjaga....kul 5 pagi tue aku cuma tido2 ayam jer....takut2 sangat2 die meragam....ye ler, selama ni duk ngan mak aku....so die hepi lalalala jer kat umah kan....so start ari ni, rutin aku yg telah aku tinggalkan hampir 2 bulan dimulakan kembali



Aku kunci jam kul 5:45 pagi....tak sempat bunyi, aku dah bangun...cargas betul!!!hehehe....p dapur n jerang air coz nak mandikan lyna....aku mandi, solat n dah pakai baju keje semua dalam kul 6:15 tue aku kejutkan lyna....kelako tengok lyna coz selama nie, time 6:15 pagi tue die masih lagi lena tido....time aku bukakkan baju tadi, die duk bunyi hokhekhokhek...tensen agaknya ngan aku yg sibuk nak membogelkan die....time aku nak mandikan die tadi, lyna bleh tido lagi..... dah settle siapkan lyna, aku plak bersiap nak mekap n pakai tudung....tengah duk bersiap dalam bilik, lyna laju jer merangkak dari arah hall ke bilik.... tengokler muka lyna yg gaya tak larat sangat2 tue....hehehehe


pehtu die menguap n boleh landing camnie.....haaaa yg nie dah siap2 nak kuar umah dah....seperti biasa, mesti kuar umah kul 6:45 pagi yer...harusler ada gambo ngan tuan punyer blog kan....apa persamaan muka kami yek...

6 comments:

adex-aieda said...

sib baik x meragam eik lyna kene bangun pepagi...
kira strong jugakler....

~aSHa~ said...

xde persamaan dgn ko pun ejan...perbezaan ada...ehehehehh...sbb lyna very the cute girl...muka tanpa secalit dosa...

ha jgn marah maaa, bulan raye ni..kena bermaaf2an

~aSHa~ said...

xde persamaan dgn ko pun ejan...perbezaan ada...ehehehehh...sbb lyna very the cute girl...muka tanpa secalit dosa...

ha jgn marah maaa, bulan raye ni..kena bermaaf2an

~aSHa~ said...
This comment has been removed by the author.
~aSHa~ said...

xde persamaan dgn ko pun ejan...perbezaan ada...ehehehehh...sbb lyna very the cute girl...muka tanpa secalit dosa...

ha jgn marah maaa, bulan raye ni..kena bermaaf2an

ibuhaikal said...

sama2 comey..