Monday, September 28, 2009

::BERSAWANG....::

uwaa.....blog aku dah bersawang....masih membuat keje rasmi setelah seminggu bercuti....cam biasa, ada gambo dan ada citer....tp tak dapat nak upload2 lagi.....ati nie masih teringatkan lyna yg first day kat taska tu setelah bercuti 2 bulan....harap2 tak meragam....still thinking of lyna....sayang....be good girl ok....dan esok adalah besday lyna yg ke SETAHUN...cepatnya masa berlalu....

2 comments:

..nOj.. said...

yo lorr... daryn pun fes day kt skul setelah bercuti... cian dia nangis masa aku anto dia td... sobsob... cpt la kul 1 nk g tgk si kecik tu...

.:fyzz:. said...

ejan: takpa lyna ok punya dont wory..wey tak sabaq tgk gambaq masa beraya kt umah aku hari tuh heheh..