Thursday, August 6, 2009

Ari ni ari kedua aku poser....teruk betul....dah nak bulan ramadan, baru terhegeh2 nak ganti poser....taun lepas aku cuma tinggal poser 4 hari jer....tu pun disebabkan masuk wad coz nak bersalin..... kalau tak, mesti pose aku penuh......pengalaman berpose waktu pregnant....sama jer ngan tak pregnant, tp tu bagi akuler kan.....alhamdullillah.....lyna pun time tu dalam peyut pun paham kut.....
Cakap pasal lyna, ape die tengah buat sekarang yek.....tadi aku balik thari die tido pehtu die bangun.....n cam biasa main jer.....nak suruh aku angkat die....
gambo umah aku....aku snap dari bilik aku kat ofis .....lyna, plz babai mama....hehehe....mengarut je kan
ni tapak floria....aku tak p pun lagi.......nak p bawak mak ngan lyna, cam takut plak ngan keadaan H1N1 skang nie.....shiemz, bila mau p....kalau shiemz tangkap gambaq pakai kamera mahai, sure gambo bunga layu jadi segar......hehehee

ni gambo masjid besi yang masih rancak dalam pembikinan.....bila siap yek.... leh jadi salah satu masjid kebanggaan putrajaya.....ganti masjid putra....

2 comments:

.:are_race:. said...

gambar kelabu..masalah kamera ka..cuaca jerebu..pun tak tau

::It's Me:: said...

jerebuler... hang tunggu aku pakai kamera dslr no...silap haribulan, aku leh snap kumbahan dalam idung hang...hehehe